Προπονήθηκαν κανονικά Τοράλ, Στάικος και Μεγιάδο – Εκτός με ίωση και ο Λυμπεράκης

Τρεις σημαντικές επιστροφές στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια, ενώ εκτός προπόνησης έμεινε ο Λυμπεράκης λόγω ίωσης.

Κανονικά προπονήθηκαν μετά από αρκετό καιρό οι Τοράλ, Μεγιάδο και Στάικος, μία μέρα πριν το φιλικό παιχνίδι με τον Πόρο, όπου αναμένεται να λάβουν και χρόνο συμμετοχής. Οι συγκεκριμένες επιστροφές “λύνουν τα χέρια” του Νιόπλια ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, προσθέτοντας επιπλέον λύσεις. Ο Λυμπεράκης έμεινε εκτός της σημερινής προπόνησης λόγω ίωσης.

Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ:

“Με τους Jon Toral, Miguel Mellado και Πασχάλη Στάικο να προπονούνται κανονικά, ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ομάδας μας στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, το πρωί της Παρασκευής (8/10).

Οι Luc Castaignos και Κοσμάς Τσιλιανίδης συμμετείχαν σε μέρος της προπόνησης, ακολουθώντας παράλληλα ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης.

Ο Bruce Kamau συνέχισε για μια ακόμη ημέρα ατομικό πρόγραμμα.

Από την προπόνηση απουσίασαν οι διεθνείς, Devis Epassy, Vahid Selimovic, Abdul Weiss, Φροίξος Γρίβας και Απόστολος Διαμαντής αλλά και οι Πραξιτέλης Βούρος, Οδυσσέας Λυμπεράκης, Felipe Gallegos και Jonathan De Guzman, λόγω ίωσης.

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε παιχνίδια κατοχής και τελικό παιχνίδι.

Αύριο, Σάββατο (9/10), στις 12:00 το μεσημέρι η ομάδα μας θα δώσει φιλικό αγώνα προπονητικού χαρακτήρα με τον Πόρο, ο οποίος θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 11:00 το πρωί της Κυριακής (10/10)”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook