Ιδανική επιστροφή για Τοράλ, Μεγιάδο – σκόραρε ο Ισπανός

Ο Νίκος Νιόπλιας βρήκε την ευκαιρία κόντρα στον Πόρο να βάλει για 45 λεπτά Μεγιάδο, Τοράλ με τον Ισπανό να πετυχαίνει και ένα πανέμορφο γκολ στο 5-1 επί της ομάδας του Ηρακλείου.

Την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα τους Μιγκέλ Μεγιάδο και Τζον Τοράλ είχε ο Νίκος Νιόπλιας κόντρα στον Πόρο στο φιλικό που έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου στο “Γεντί Κουλέ”. Το τελικό σκορ έχει την μικρότερη σημασία με τον τεχνικό του ΟΦΗ να βλέπει με χαμόγελο και μεγάλη ικανοποίηση την επιστροφή δύο βασικότατων ποδοσφαιριστών του όπως οι Μεγιάδο, Τοράλ που αγωνίστηκαν για 45 λεπτά επιστρέφοντας στην δράση, ο μεν Ισπανός μετά από 2,5 μήνες – ο δε Αργεντινός μετά τις αρχές Σεπτέμβρη όταν και υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση.

Ο Τζον Τοράλ μάλιστα πέτυχε το παρθενικό του γκολ με την φανέλα του ΟΦΗ με μια πολύ όμορφη ενέργεια στο 83ο λεπτό του παιχνιδιού όταν μέσα σε έναν όμιλο παικτών του Πόρου απελευθερώθηκε και με πολύ ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 5-1. Ο Ισπανός μέσος αγωνίστηκε στην θέση του Νέιρα, ως κεντρικός χαφ στο 4-3-3 του Νίκου Νιόπλια δείχνοντας εξαιρετικά δείγματα γραφής αλλά κυρίως παρουσίασε εικόνα ποδοσφαιριστή που είναι σε θέση να παίξει αμέσως και θεωρείται δεδομένη η παρουσία του στην αποστολή του αγώνα με τον Παναιτωλικό. Για την ιστορία τα υπόλοιπα γκολ του ΟΦΗ πέτυχαν οι Νέιρα, Ντουρμισάι, Πασαλίδης και ο Καλαμιώτης με αυτογκόλ ενώ για τον Πόρο το γκολ της τιμής πέτυχε ο Λούσι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook