Αρχίζει να «βλέπει» τον Παναιτωλικό

Με τους Μεγιάδο και Τοράλ να επιστρέφουν στη διάθεσή του, ο Νίκος Νιόπλιας μπορεί να κάνει πιο εύκολα τα πλάνα του ενόψει του επόμενου αγώνα για το πρωτάθλημα.

Ο ΟΦΗ έδωσε νικηφόρο φιλικό παιχνίδι (5-1) απέναντι στον Πόρο το Σάββατο, με τους Μεγιάδο και Τοράλ να επιστρέφουν σε αγώνα μετά από αρκετές εβδομάδες, και τον δεύτερο μάλιστα να σκοράρει. Οι δύο συγκεκριμένες επιστροφές αποτελούν πολύ σημαντικές λύσεις για το Νίκο Νιόπλια, ο οποίος μόλις έχει στη διάθεσή του και τους παίκτες που ταλαιπωρούνται από ίωση και δεν προπονούνται θα μπορεί να καταστρώσει εντελώς διαφορετικά τα πλάνα του.

Από την τελευταία προπόνηση της ομάδας που έγινε την Παρασκευή, έλειπαν οι διεθνείς Επασί, Σελίμοβιτς, Διαμαντής, Ουές και Γρίβας, όπως και οι Γαγέγος, Λυμπεράκης, Ντε Γκούζμαν και Βούρος. Η σημερινή προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 11:00 το πρωί και όλοι στον ΟΦΗ περιμένουν το επόμενο παιχνίδι για το πρωτάθλημα, εκείνο με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο την επόμενη Κυριακή (17/10), με την διακοπή για τις εθνικές ομάδες να λειτουργεί θετικά για τον ΟΦΗ, που θα εμφανιστεί πιο γεμάτος στο ματς της 6ης αγωνιστικής.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook