Τα προβλήματα στον ΟΦΗ ξεπηδούν σαν την “Λερναία Υδρα”

Ένα πρόβλημα λύνει, δύο εμφανίζονται για τον ΟΦΗ με τον Νίκο Νιόπλια να μην γνωρίζει σε ποιους παίκτες μπορεί να υπολογίζει για τον Κυριακάτικο (17/10, 16.00) αγώνα στο Αγρίνιο.

Η… γκαντεμιά δεν λέει να εγκαταλείψει τον ΟΦΗ την φετινή σεζόν, αφού  με το που πάει να… χαμογελάσει, μαζεύονται και πάλι “σύννεφα”.

Τα προβλήματα ξεπηδούν στον ΟΦΗ σαν την “Λερναία Υδρα”!

Έτσι ενώ οι Βούρος και Γκαγιέγος βρίσκονται στον δρόμο της επιστροφής καθώς συμμετείχαν σε μέρος του κανονικού προγράμματος της Τετάρτης (13/10) ακολουθώντας στη συνέχεια ατομικό πρόγραμμα, προέκυψε νέο πρόβλημα με τον Λάμπρου.

Ο νεαρός επιθετικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δικέφαλο του αριστερού ποδιού, ακολούθησε μέρος της προπόνησης και ατομικό πρόγραμμα και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Ντουρμισάϊ. 

Οι Στάικος και Τσιλιανίδης συμμετείχαν για μια ακόμη ημέρα στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, κάνοντας παράλληλα τα ατομικά τους προγράμματα αποκατάστασης.

Από την προπόνηση απουσίασαν οι διεθνείς,Επασί, Σελίμοβιτς και Ουές, αλλά και Γρίβας – Διαμαντής, όπως και οι Λυμπεράκης, Ντε Γκούζμαν και Βάτερμαν, λόγω ίωσης.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για σήμερα, Πέμπτη (14/10), στις 16:00.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook