Με σημαντικές επιστροφές για την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα

Ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (16:00, Live Athletic Radio 104,2, Gentikoule), με σκοπό να πάρει την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα κόντρα στην προϊστορία, αλλά και με επιστροφές σημαντικών παικτών.

Με τους Μεγιάδο και Τοράλ να μπαίνουν για πρώτη φορά στην αποστολή για φέτος, ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League 1. Οι δύο ομάδες έχουν διαφορά έναν βαθμό, με τον ΟΦΗ να ψάχνει την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα μετά από τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα.

Σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, ο Νίκος Νιόπλιας έχει έναν πιο «γεμάτο» ΟΦΗ, κυρίως στο χώρο της μεσαίας γραμμής, καθώς εκτός από τους Μεγιάδο και Τοράλ, στην αποστολή βρίσκεται και ο Γεγιέγος. Για το παιχνίδι στο Αγρίνιο δεν υπολογίζονται, εκτός από τους γνωστούς απόντες, οι Λυμπεράκης, Ντε Γκούζμαν, Γρίβας, Διαμαντής και Βάτερμαν, που ταλαιπωρούνται από ίωση, αλλά και ο Ουές.

Στην 20μελή αποστολή για τον αγώνα στο Αγρίνιο έχουν συμπεριληφθεί οι: Επασί, Σωτηρίου, Σηφάκης, Μαρινάκης, Κοροβέσης, Βούρος, Καμάου, Καστάνιος, Μεγιάδο, Ναμπί, Νέιρα, Μπαλογιάννης, Γιαννούλης, Τοράλ, Πασαλίδης, Φαν Ντάινεν, Γαγιέγος, Ντουρμισάι, Λάμπρου, Σελίμοβιτς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook