Έτσι δεν μπορεί να πάει παραπάνω – κακός και άνευρος έμεινε στο 0-0 με την Λαμία

Ένας άνευρος ΟΦΗ που δεν μπόρεσε να επιβάλει ποτέ τον ρυθμό του, δεν κατάφερε να κερδίσει για ακόμα ένα παιχνίδι στο Ηράκλειο μένοντας στο 0-0 με την Λαμία.

Ο Νίκος Νιόπλιας παρέταξε τον ΟΦΗ με μια αλλαγή σε σχέση με το ματς του Αγρινίου ξεκινώντας τον Καστάνιος αντί του Φαν Ντάινεν ενώ οι υπόλοιποι 10 ήταν οι ίδιοι: Ο Επασί κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Μαρινάκης, Πασαλίδης, Βούρος, Μπαλογιάννης, στα χαφ οι Νέιρα, Γαγιέγος, Μεγιάδο και στην επίθεση οι Λάμπρου, Ντουρμισάι, Τοράλ.

Το ξεκίνημα του ΟΦΗ δεν ήταν καλό, η Λαμία μπλόκαρε τα ατού του Νιόπλια πηγαίνοντας σε συνεχές πρέσινγκ προς τον Μεγιάδο με αποτέλεσμα ο Αργεντινός να κάνει αρκετά λάθη και από εκεί να ξεκινάει όλο το πρόβλημα στην μεσαία γραμμή. Η Λαμία δίχως να έχει απειλήσει καθόλου την εστία του Επασί κατάφερε να πάει το παιχνίδι της ακριβώς στα μέτρα της ελέγχοντας τον ρυθμό. Ο ΟΦΗ είχε μπλοκαριστεί τελείως, δεν ήταν καλός τα χαφ του και η επίθεση του ήταν στατικά με αποτέλεσμα να μην δημιουργήσει ευκαιρίες. Μετά το 30′ ανέβασε ένταση στο παιχνίδι του, κατάφερε να περιορίσει την δράση της Λαμίας απειλώντας με κάποια σουτ του Λάμπρου και στο 39′ χάθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία με τους Νέιρα, Καστάνιος να αλλάζουν την μπάλα, αυτή έφτασε στον Τοράλ που έκανε το σουτ με κατεύθυνση προς την εστία του Γκαραβέλη ωστόσο τελευταία στιγμή έβαλαν κόντρα οι φιλοξενούμενοι διώχνοντας την σε κόρνερ.

Ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, απείλησε στο 47′ με τον Γκαραβέλη να διώχνει εντυπωσιακά το σουτ του Νέιρα στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία του δευτέρου ημιχρόνου. Οι παίκτες του Νιόπλια μπήκαν στο γήπεδο με μεγαλύτερη ένταση με την Λαμια να οπισθοχωρεί ακόμα περισσότερο σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο δίχως ωστόσο να έχει αλλάξει η εικόνα του αγώνα. Στο 61′ ο Νιόπλιας πέρασε στο παιχνίδι Ντουρμισάι, Καμάου θέλοντας να δώσει ώθηση στην επίθεση του ΟΦΗ.

Η ώθηση αυτή δεν ήρθε ποτέ, ειδικά από το 70′ και μετά ο ΟΦΗ λειτούργησε παντελώς ανορθόδοξα χωρίς ψυχραιμία στο παιχνίδι του αναζητώντας το γκολ με παντελώς λάθος τρόπο. Με γεμίσματα, βαθιές μπαλιές και χωρίς σχέδιο στο παιχνίδι του με αποτέλεσμα η Λαμία να κρατήσει πολύ εύκολα το μηδέν στην άμυνα της φεύγοντας από το Ηράκλειο με έναν πολύτιμο βαθμό.

Μπείτε στο LIVE του Gentikoule:

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook