Λυσάνδρου: “Η ΠΑΕ ΟΦΗ είναι πάνω απ’ όλα οι άνθρωποι της”

Ο Μηνάς Λυσάνδρου με ανάρτηση του στο LinkedIn αναφέρθηκε στο σπουδαίο φιλικό της Παρασκευής, την χορηγική συνεργασία με τον ΟΠΑΠ και έστειλε το δικό του μήνυμα για το λαμπρό μέλλον του ΟΦΗ.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ με ανάρτηση του στον λογαριασμό του στο LinkedIn αναφέρεται στην εξέλιξη του ΟΦΗ επί ιδιοκτησίας Μιχάλη Μπούση και παράλληλα με αφορμή το σπουδαίο φιλικό της Παρασκευής κόντρα στον Ολυμπιακό Λευκωσίας με τα έσοδα να πηγαίνουν στους σεισμόπληκτους του Αρκαλοχωρίου τονίζει με νόημα πως “η ΠΑΕ ΟΦΗ είναι πάνω απ’ όλα οι άνθρωποι της” και παράλληλα ότι “αποφασισμένος να το αποδείξει με κάθε ευκαιρία”.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Μηνάς Λυσάνδρου

Εδώ και τρία χρόνια η ΠΑΕ ΟΦΗ ΚΡΗΤΗΣ έχει ξεκινήσει μια μοναδική πορεία εξέλιξης και εξέλιξης σε κάθε επίπεδο. Κατά τη διάρκεια αυτής της πορείας, η χορηγική συνεργασία της με τον ΟΠΑΠ, τον ισχυρότερο και σημαντικότερο αθλητικό οργανισμό της Ελλάδας ανά τους αιώνες, δικαιώνει αυτή τη μεγάλη προσπάθεια και, αφετέρου, αποδεικνύει ότι η ΠΑΕ ΟΦΗ ΚΡΗΤΗΣ αξίζει μια θέση ανάμεσα στους μεγαλύτερους «παίκτες». της αθλητικής αγοράς.

Στο πλαίσιο αυτής της σημαντικής συνεργασίας, που είναι κάτι μεγαλύτερο και ευρύτερο από μια συνηθισμένη χορηγική συμφωνία, η ΠΑΕ ΟΦΗ ΚΡΗΤΗΣ και ο ΟΠΑΠ θα πραγματοποιήσουν αρκετές δράσεις ΕΚΕ, η πρώτη από τις οποίες θα πραγματοποιηθεί στις 12 Νοεμβρίου με τη διοργάνωση φιλικού αγώνα μεταξύ ΠΑΕ ΟΦΗ ΚΡΗΤΗΣ και ΠΑΕ Ολυμπιακός Λευκωσίας. Τα έσοδα από αγώνες θα κατευθυνθούν για τη στήριξη των κατοίκων του Αρκαλοχωρίου, μιας μικρής πόλης της ευρύτερης περιοχής του Ηρακλείου, που επλήγη από τους πρόσφατους σεισμούς που έπληξαν την Κρήτη. Η ΠΑΕ ΟΦΗ είναι πάνω απ’ όλα οι άνθρωποι της και ο Όμιλος είναι αποφασισμένος να το αποδείξει σε κάθε ευκαιρία.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook