Mέγα πάθος για μία ακόμα μεγάλη εντός έδρας νίκη!

Ο ΟΦΗ υποδέχεται σήμερα (21.30, Live Athletic ΣΠΟΡFM 104,2 – athletic.gr) τον Ολυμπιακό στο κατάμεστο “Θ. Βαρδινογιάννης” στοχεύοντας στο εντός έδρας τρίποντο, όπως έκανε με τους Αρη, ΠΑΟΚ και ΠΑΟΚ. 

Το γήπεδο θα είναι… καμίνι, αφού έχουν “φύγει” όλα τα εισιτήρια στις θύρες 2, 3, 7 του γηπέδου, προς εξάντληση όδευαν (σύμφωνα με την χθεσινή (29/10) ενημέρωση) τα εισιτήρια και στην θύρα 8, ενώ σήμερα (30/1) υπάρχουν λιγότερα από 500 εισιτήρια στη Θύρα 1, τα οποία θα διατίθενται ΜΟΝΟ από φυσικό σημείο πώλησης (Από το εκδοτήριο επί της οδού Καντανου στο γήπεδο).

Στην αποστολή, στην οποία επέστρεψαν οι Τριαντάφυλλος Πασαλίδης και Miguel Mellado, συμπεριλήφθηκαν οι: Baumann, Σωτηρίου, Larsson, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Βούρος, Καρώ, Γιαννούλης, Thorarinsson, Λαμπρόπουλος, Abanda, Gallegos, Neira, Toral, Riera, Mellado, Glazer, Bakic, Dicko, Phellype, Mosquera. 

Ο Χριστογεώργος έμεινε εκτός αποστολής, όπως επίσης ο τραυματίας Θεοδοσουλάκης και οι Κουτεντάκης, Αποστολάκης, Σημαντηράκης και Καλαφάτης.

Ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος του συνδέσμου Αρκαδίας ορίστηκε από την ΚΕΔ για να σφυρίξει την αναμέτρηση.  

Βοηθοί του ορίστηκαν οι Ψαρρής (Ζακύνθου) και Μεϊντανάς (Αχαϊας) ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Κατοίκος (Αθηνών). Στο var θα είναι ο Περράκης (Αθήνας) και avar ο Φωτόπουλος (Αθήνας).

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook