Στόχος να… ζεστάνει ξανά τον κόσμο του

Ο ΟΦΗ και στο ματς με τον Ολυμπιακό (2-0), το δεύτερο μετά την διακοπή του πρωταθλήματος «εζυγίσθη, εμετρήθη και ευρέθη ελλιπής», απογοητεύοντας τους φιλάθλους του, που δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα χθες (30/10) στο “Θ. Βαρδινογιάννης”.

Απογοήτευση, ξενέρα, όποια λέξη και να χρησιμοποιήσουμε είμαστε.. “μέσα” σε αυτά που νιώθουν από χθες (30/10) το βράδυ οι φίλαθλοι του ΟΦΗ.

Η εμφάνιση στο ματς με τον Ολυμπιακό (2-0) ήταν… αποκαρδιωτική, σε έναν αγώνα, όπου μόνο ο κόσμος των “ασπρόμαυρων”… νίκησε.

Μετά τον αγώνα με την Κηφισιά (0-0), η εμφάνιση του ΟΦΗ για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι έπειτα από την διακοπή του πρωταθλήματος, ήταν κάτω του… μετρίου και σίγουρα ο προβληματισμός μεγαλώνει.

Η κρητική ομάδα, που έμεινε μακριά από το γκολ και σε αυτό το ματς (2ο σερί),  υπέστη την πρώτη φετινή της ήττα στο Ηράκλειο, ενώ υποχώρησε στην 7η θέση της βαθμολογίας.

Αγωνία υπάρχει και για τον τραυματισμό του Μπάκιτς, που αποχώρησε στο 25΄της αναμέτρησης.

Τώρα στόχος του ΟΦΗ είναι να… ζεστάνει ξανά τους φιλάθλους του, κάτι που θα γίνει μόνο αν έρθει η νίκη στον επόμενο αγώνα με τον Πανσερραϊκό (που θα γίνει πιθανότατα στην Τούμπα) την προσεχή Δευτέρα (6/11, 18.00).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook