Aνασυνταξή τώρα γιατί έτσι δεν… ΠΑΣ πουθενά!

Ο ΟΦΗ θα πρέπει να εκμεταλλευτεί την διακοπή του πρωταθλήματος, ώστε να παρουσιάσει ένα καλύτερο πρόσωπο στην συνέχεια, γιατί αν συνεχίσει τις χαμηλές πτήσεις ο στόχος των πλεϊ οφ θα χαθεί και φέτος.

Μία… λαμπάδα στο ύψος του Μπάουμαν θα πρέπει να ανάψουν στον ΟΦΗ , καθώς με τις καθοριστικές επεμβάσεις του στο ματς με τον  ΠΑΣ Γιάννινα (1-1) απέτρεψε την κρητική ομάδα από μία οδυνηρή εντός έδρας ήττα.

Ο “Αγιαξ της Ηπείρου” στο δεύτερο ημίχρονο θύμισε τον… κανονικό Αγιαξ (όχι τον φετινό), αντίθετα ο ΟΦΗ πραγματοποίησε μία άθλια εμφάνιση και σίγουρα το γεγονός οτι δεν ήρθε η νίκη και σε αυτό το ματς θα πρέπει να προβληματίσει άπαντες στο “ασπρόμαυρο” στρατόπεδο.

Ο Νταμπράουσκας τελευταίο μήνα δείχνει να τα έχει.. χαμένα, ψάχνοντας απεγνωσμένα το.. γιατρικό για να αντιστρέψει την εικόνα της ομάδας, ενώ μετά από κάθε ματς προκύπτει και ένας νέος τραυματισμός.

Τώρα υπάρχει η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των αγώνων των εθνικών ομάδων και θα η κρητική ομάδα θα πρέπει να ανασυνταχθεί, με την νίκη στο ματς με τον Βόλο (24/11, 18.15) να είναι “εκ των ων ουκ άνευ”, αφού ακολουθεί και ένας… “καυτός” Δεκέμβριος. 

Το κλίμα είναι βαρύ και η απογοήτευση στις τάξεις των φιλάθλων έκδηλη, αφού ο ΟΦΗ αν συνεχίσει έτσι, θα χάσει και φέτος τον στόχο των πλεϊ οφ.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη (15/11) το απόγευμα. Όσον αφορά στον τραυματισμό στο ισχίο του Ριέρα η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί. Αντίθετα ο Ντίκο, που αποχώρησε με ενοχλήσεις στην γάμπα, δεν έχει κάτι το ανησυχητικό. 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook