Eπιστρέφει στις προπονήσεις με απουσίες

Οι παίκτες του ΟΦΗ είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν τις τελευταίες μέρες, αλλά από σήμερα (15/11) το απόγευμα επιστρέφουν στις προπονήσεις, αν και θα υπάρξουν απουσίες. 

Την πρώτη τους προπόνηση μετά το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα (1-1) θα κάνουν σήμερα (15/11) το απόγευμα οι παίκτες του ΟΦΗ, αφού τους είχε δοθεί ολιγοήμερη άδεια.

Το επόμενο ματς θα είναι και πάλι στο Ηράκλειο, κόντρα στον Βόλο (24/11, 18.15) και η κρητική ομάδα έχει…. μπροστά της μερικές μέρες για να εμφανιστεί καλύτερη από τα τελευταία ματς, όπου οι εμφανίσεις της κινήθηκαν σε… ρηχά νερά.

Από τον αγώνα θα λείψει ο τιμωρημένος Βούρος, αντίθετα επιστρέφουν από τιμωρία οι Αμπάντα και Καρώ.

Όσον αφορά στους διεθνείς, ο Νταν Γκλάζερ έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Ισραήλ  (κόντρα σε Ελβετία (15/11), Ρουμανία (18/11) και Ανδόρα (21/11)).

Το ίδιο και ο Ανδρέας Καρώ με την Εθνική Κύπρου, που θ’ αντιμετωπίσει την Ισπανία (16/11) και την Λιθουανία (19/11).

Και ο Γκούτι Τοράρινσον κλήθηκε στην Εθνική Ισλανδίας για τις αναμετρήσεις κόντρα στην Πορτογαλία και την Σλοβακία ενώ ο Τίτος Κουτεντάκης βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων και ο Ηλίας Σημαντηράκης στην Εθνική Νέων.

Φυσικά τραυματίες παραμένουν ο Μπάκιτς (θλάση δευτέρου βαθμού) και ο Τοράλ (θλάση πρώτου βαθμού).

Ενοχλήσεις στο ισχίο είχε και στο ματς με τον ΠΑΣ ο Ριέρα, ενώ ο Ντίκο είχε ένα θέμα στις γάμπες, αλλά δεν εμπνέει ανησυχία.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook