Aνασύνταξη δυνάμεων και μεταγραφική ενίσχυση

Το 2023 φεύγει με την ψυχολογία του ΟΦΗ στο… ναδίρ και στόχος της κρητικής ομάδας είναι το νέο έτος να παρουσιάσει ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο, ενώ επίκειται και η μεταγραφική ενίσχυση αφού ο Γενάρης είναι και ο μήνας των μεταγραφών.

Ο ΟΦΗ “κλείνει” το 2023 έχοντας συμπληρώσει οκτώ ματς δίχως νίκη και τρεις σερί ήττες (τις δύο με τον Πέπε Μελ στον πάγκο) χωρίς να σκοράρει και απολογισμό τερμάτων 0- 7! 

Ο Ισπανός τεχνικός μετά τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (εντός έδρας ήττα με 2-0) έκανε λόγο για την αναγκαιότητα απόκτησης τριών τουλάχιστον παικτών (φορ,  στόπερ και εξτρέμ) την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι παίκτες του ΟΦΗ θα επιστρέψουν στις προπονήσεις αύριο (28/12) τo πρωϊ, αφού είχαν την ευκαιρία αυτές τις μέρες να ξεκουραστούν και να ανασυνταχθούν. 

Το επόμενο παιχνίδι της ομάδας είναι προγραμματισμένο για τις 3 Ιανουαρίου στην Θεσσαλονίκη με τον ΠΑΟΚ (20.00), και θα το χάσουν λόγω τιμωρίας οι Μαρινάκης και Γκαγιέγος.

Ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του Καρώ, ο οποίος αποχώρησε με ενοχλήσεις στον προσαγωγό από την αναμέτρηση με τον Αστέρα και η κατάσταση του θα επανεκτιμάται.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook