“Poor Things” από τον ΟΦΗ και αν συνεχίσει έτσι έρχονται τα… “Χρυσά Βατόμουρα”

Την μέρα που ο Γιώργος Λάνθιμος και η ταινία του “Poor Things” “σάρωνε” με τις με 11 υποψηφιότητες στα φετινά Οσκαρ, ο ΟΦΗ παρουσίαζε την δική του… “φαρσοκωμωδία” … “Φτωχά πράγματα” στον πρώτο προημιτελικό με τον Παναιτωλικό στο Ηράκλειο, γνωρίζοντας την ήττα (2-1) και διεκδικώντας πλέον την υποψηφιότητα στο τέλος της σεζόν για. .. πολλά “Χρυσά Βατόμουρα”.

Τα αγαλματίδια των “Χρυσών Βατόμουρων”, που απονέμονται κάθε χρόνο στις Χειρότερες Ταινίες της χρονιάς διεκδικεί με αξιώσεις πλέον ο ΟΦΗ.

Η κρητική ομάδα όχι μόνο στάθηκε κατώτερη των περιστάσεων στον πρώτο προημιτελικό με τον Παναιτωλικό στο Ηράκλειο, αλλά κινδυνεύει πλέον με αποκλεισμό από την συνέχεια του Κυπέλλου (την προσεχή Τετάρτη 31/1 η ρεβάνς στο Αγρίνιο|), χάνοντας την ευκαιρία να… σώσει την σεζόν, όπου με βάσει την έως τώρα πορεία του στο πρωτάθλημα έχει αρνητικό πρόσημο.

“Poor Things” “, “Φτωχά πράγματα” δηλαδή, για τον ΟΦΗ και αλγεινή εντύπωση, εκτός από τα όσα είδαμε στο… χορτάρι, προκάλεσαν και οι δηλώσεις μετά τον αγώνα του Μελ ( για… πίεση), του Βούρου (για διαιτησία) και του Σωτηρίου (οτι ο ΟΦΗ είχε καλή απόδοση στον αγώνα και έκανε αρκετές ευκαιρίες).

Η κρητική ομάδα είναι πλέον με την… πλάτη στον τοίχο και άπαντες θα πρέπει να σκύψουν το… κεφάλι και να κοιτάξουν την δύσκολη συνέχεια στο πρωτάθλημα και το ματς Κυπέλλου στο Αγρίνιο, όπου έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα στο χθεσινό ματς θα πρέπει να… μοχθήσει για να προκριθεί.

Να θυμίσουμε οτι πριν τον αγώνα Κυπέλλου, ο ΟΦΗ παίζει στην Αθήνα με την ΑΕΚ (28/1, 16.00) για το πρωτάθλημα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook