Με στόχο την… αυγή της πρόκρισης και όχι την… θλιμμένη χαραυγή

Η Κακοκαιρία «Avgi» βρίσκεται σε εξέλιξη στην χώρα μας και στον ΟΦΗ θέλουν να δουν το… φως στο αυριανό (31/1, 17.00) ματς Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, όπου στόχος είναι η ανατροπή… πρόκρισης.

Το… φως της πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και να μην έχει μία… θλιμμένη χαραυγή (που λέει και το τραγούδι), εν μέσω της Κακοκαιρίας «Avgi» θέλει να δει ο ΟΦΗ στο αυριανό (31/1, 17.00) ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, με στόχο την ανατροπή της ήττας που υπέστη πριν μία βδομάδα στο Ηράκλειο (2-1).

Είναι δίχως αντίρρηση το ματς της σεζόν έως τώρα για την κρητική ομάδα, αφού κρίνεται ο ένας από τους δύο φετινούς στόχους που είχαν τεθεί, με τον  άλλο της εξάδας να έχει απομακρυνθεί σημαντικά (για να μην πούμε χαθεί οριστικά αφού υπάρχουν ακόμα κάποιες μικρές μαθηματικές ελπίδες).

Στην … “μηχανή” του ΟΦΗ βρίσκεται πλέον και επίσημα το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ααρόν Ισέκα,  που προπονήθηκε χθες (29/1) για πρώτη φορά με τα «ασπρόμαυρα» στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο,.

Στο κανονικό πρόγραμμα επέστρεψαν και οι Μπάουμαν και Τοράλ  στην πρώτη προπόνηση της ομάδας μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ (3-0), η οποία έγινε υπό έντονη χαλαζόπτωση κατά διαστήματα.

Κανονικά προπονήθηκε και ο Μοσκέρα έχοντας ξεπεράσει την ίωση που τον κράτησε εκτός.

Επόμενη προπόνηση, με την οποία θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία για τον αγώνα κυπέλλου με τον Παναιτωλικό, έχει προγραμματιστεί για σήμερα, Τρίτη (30/1), στις 11:00 μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Η… “διαβολοβδομάδα” θα ολοκληρωθεί με τον καθοριστικό αγώνα με την Κηφισιά (4/1, 16.00) στο Ηράκλειο για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook