Για την ανατροπή… πρόκρισης στο Αγρίνιο

Την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου θα επιδιώξει να πάρει σήμερα (17:00, Live ΣΠΟΡFM104,2 – athletic.gr) ο ΟΦΗ στο εκτός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό στην ρεβάνς της ήττας του με 2-1 στο Ηράκλειο.

Από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο φιλοξενείται σήμερα ο ΟΦΗ (17:00, Live ΣΠΟΡFM104,2 – athletic.gr) με στόχο να ανατρέψει το 2-1 του πρώτου αγώνα, ώστε να περάσει στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Πέπε Μελ πήρε στην αποστολή τον Άαρον Ισέκα, όπως και τους Μπάουμαν, Τοράλ και Μοσκέρα, που προπονήθηκαν κανονικά τις προηγούμενες ημέρες, ενώ επιστρέφουν από τιμωρία οι Νέϊρα και Βούρος.

Η αποστολή αποτελείται από τους:

Baumann, Σωτηρίου, Καλαφάτη, Larsson, Abanda, Thorarinsson, Λαμπρόπουλο, Bressan, Βούρο, Mellado, Glazer, Gallegos, Bakic, Αποστολάκη, Neira, Toral, Riera, Baku, Mosquera, Θεοδοσουλάκη, Iseka, Phellype.

Εκτός έμειναν οι Χριστογεώργος, Γιαννούλης, Καρώ, Κουτεντάκης, Μαρινάκης, Πασαλίδης, Dicko, Σημαντηράκης και Αδαμάκης.

Διαιτητής ορίστηκε ο Φώτης Πολυχρόνης(Πιερίας), με βοηθούς τον Καραγκιζόπουλο (Ημαθίας) και τον Πάτρα (Μακεδονίας), ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Μαλούτας (Ημαθίας). Στο var θα βρίσκεται ο Γκορτσίλας (Μακεδονίας) και avar θα είναι o Μωϋσιάδης (Ηπείρου).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook