“Πέταξε” η πρόκριση στο κύπελλο, όπως και η εξάδα

Ο ΟΦΗ….. κατάφερε στις αρχές του Φλεβάρη να χάσει και τους δύο στόχους που είχαν τεθεί στο ξεκίνημά και πλέον επικεντρώνεται στο να σώσει την κατηγορία, ώστε η αποτυχημένη σεζόν να μην γίνει καταστροφική!

Βαρυχειμωνιά στον ΟΦΗ!

Με δύο ήττες (2-1 και 3-1) από τον Παναιτωλικό έμεινε εκτός της συνέχειας (τετράδας) του Κυπέλλου Ελλάδας ο ΟΦΗ, χάνοντας από τώρα και τον δεύτερο στόχο που είχε τεθεί αρχικά, αφού και η εξάδα έχει χαθεί. Το να μιλάμε για μαθηματικές ελπίδες (με την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα) για να μπει στα πλεϊ οφ είναι… αστείο.

Πλέον θα πρέπει να μαζέψει τα… κομμάτια του και να κοιτάξει την δύσκολη συνέχεια στο πρωτάθλημα, αφού μένουν έξι αγωνιστικές στην κανονική διάρκεια συν τους επτά αγώνες που θα ακολουθήσουν στα πλεϊ άουτ.

Στόχος είναι πλέον η παραμονή, ώστε η αποτυχημένη σεζόν να μην γίνει καταστροφική! Στο τέλος βέβαια θα γίνει το… ταμείο, αλλά δεν υπάρχει καμία αμφιβολία αλλά και δικαιολογία (τα λόγια είναι περιττά και αχρείαστα) οτι στο… χορτάρι ο ΟΦΗ “εζυγίσθη, εμετρήθη, και ευρέθη ελλιπής” και φέτος.

Η… “διαβολοβδομάδα” (στην οποία ο ΟΦΗ υπέστη δύο ήττες από ΑΕΚ (3-0) και Παναιτωλικό (3-1)) θα ολοκληρωθεί με τον καθοριστικό αγώνα με την Κηφισιά  την Κυριακή (4/1, 16.00) στο Ηράκλειο για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook