Oι φίλαθλοι του ΟΦΗ περιμένουν απαντήσεις…

Παραμένουν αναπάντητα ερωτηματικά όσον αφορά στο “τώρα”, αλλά κυρίως στο “αύριο” της κρητικής ομάδας και οι φίλαθλοι περιμένουν ενημέρωση και απαντήσεις.

Δεν έχει… καταλαγιάσει ο κουρνιαχτός στον ΟΦΗ και οι φίλαθλοι του περιμένουν απαντήσεις στα “καυτά” ερωτήματα.

Τι θα πράξει τελικά ο Μιχάλης Μπούσης; Θα αλλάξει… χέρια η ομάδα; Πως θα πορευτεί μέχρι το τέλος της σεζόν και πως θα “τρέξουν” οι υποχρεώσεις της; Και άλλα πολλά, που προκύπτουν ή θα προκύψουν, αφού το ένα φέρνει το άλλο..

Και φυσικά παραμένει στον… αέρα το τι θα γίνει με τον Πέπε Μελ, ο οποίος είχε συνάντηση με τον Μηνά Λυσάνδρου την περασμένη Δευτέρα (5/2), με τα… σενάρια να δίνουν και να παίρνουν για τον διάδοχό του, ενώ ο ίδιος βρίσκεται ακόμα στον πάγκο του ΟΦΗ!

Επίσης, οι φίλαθλοι περιμένουν να μάθουν και το ποιος είναι ο “εκλεκτός” που θα αποτελέσει την τελευταία μεταγραφική προσθήκη της ομάδας και θα ενισχύσει την κρητική ομάδα στην άμυνα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Μπρεσάν (υπέστη κάταγμα περόνης).

Και μέσα σε όλα αυτά υπάρχει και το ματς με τον Ολυμπιακό (10/2, 17.30).

Χθες (8/2) η προπόνηση περιελάμβανε εσωτερικό διπλό με την Κ19, στο οποίο συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, εκτός από τον τραυματία, Μπρεσάν.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για σήμερα, Πέμπτη (8/2), στις 10:30.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook