Υπάρχει και το ματς με τον Ολυμπιακό

Τα όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες στον ΟΦΗ επισκίασαν το αγωνιστικό κομμάτι, όμως το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ συνεχίζεται και αύριο (10/2, 17.30) η κρητική ομάδα αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Η έντονη αυτή βδομάδα ολοκληρώνεται για τον ΟΦΗ, χωρίς όμως ακόμα να πούμε με βεβαιότητα οτι μετά την “καταιγίδα” ήρθε η ηρεμία στο κρητικό στρατόπεδο.

Σε κάθε περίπτωση και ενώ βρισκόμαστε εν αναμονή των απαντήσεων ή και των όποιων εξελίξεων στην κρητική ομάδα, υπάρχει και το αγωνιστικό κομμάτι και δη το ματς με τον Ολυμπιακό αύριο (10/2, 17.30) στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Η σημερινή (9/2) προπόνηση της ομάδας θα ξεκινήσει στις 10.00 στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Χθες (8/2) ο Τοράλ ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ από την προπόνηση απουσίασε ο διεθνής με την Εθνική Νέων, Σημαντηράκης, ο Θεοδοσουλάκης, λόγω ίωσης και ο τραυματίας, Μπρεσάν.

Εντωμεταξύ ο αντικαταστάτης του άτυχου βραζιλιάνου αμυντικού, ο συμπατριώτης του Λουκάο, «πάτησε» χθες (8/2) Ηράκλειο, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον ΟΦΗ.

Σήμερα (9/2) θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο με την κρητική ομάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook