Με σύμμαχο τους φιλάθλους για μία νέα αρχή

Η νίκη, που θα του δώσει ώθηση για την συνέχεια, είναι το μοναδικό ζητούμενο για τον ΟΦΗ στο ματς της Δευτέρας με τον Πανσερραϊκό (19/2, 17.30), στο ντεμπούτο του Τραϊανού Δέλλα στον πάγκο του και με τους φιλάθλους να επιστρέφουν στις κερκίδες. 

Ο κόσμος επιστρέφει στα γήπεδα της Σούπερ Λιγκ μετά από δύο μήνες και ο ΟΦΗ με την συμπαράσταση των φιλάθλων του θα επιδιώξει να πετύχει το τρίποντο κόντρα στον Πανσερραϊκό (19/2, 17.30).

Νίκη που θα τον ανεβάσει βαθμολογικά και ψυχολογικά και θα σηματοδοτήσει το νέο ξεκίνημα με τον Τραϊανό Δέλλα στον πάγκο.

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, οι φίλαθλοι που επιθυμούν να εισέλθουν στην  αθλητική εγκατάσταση του «Θ. Βαρδινογιάννης», είναι απαραίτητο, εκτός από το εισιτήριό τους (απλό ή διαρκείας), να φέρουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο ταυτοποίησης (διαβατήριο/δίπλωμα οδήγησης) προκειμένου να επιδειχθεί σε περίπτωση ελέγχου από τις αρμόδιες αρχές.

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας, όποιος εισέλθει στην αθλητική εγκατάσταση χωρίς εισιτήριο (απλό ή διαρκείας), θα τιμωρείται με πρόστιμο πεντακοσίων (500) ευρώ. Οι φίλαθλοι που εισέρχονται στην αθλητική εγκατάσταση με εισιτήριο (απλό ή διαρκείας) άλλου καθώς και ο κάτοχος αυτού, θα τιμωρούνται με πρόστιμο δεκαπλάσιο της αξίας του εκάστοτε εισιτηρίου και αποκλεισμό έως έξι μηνών από τα γήπεδα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, με προπόνηση που έγινε χθες (14/2) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο συνεχίστηκε η προετοιμασία της κρητικής ομάδας.  Όλοι οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά, με εξαίρεση τον Σημαντηράκη (διεθνής με την Εθνική Νέων) και τον τραυματία, Μπρεσάν.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για σήμερα, Πέμπτη (15/2), στις 11:00.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook