Mε καλύτερη ψυχολογία στην δύσκολη συνέχεια

Η “μάχη” με τον Πανσερραϊκό κερδήθηκε, αλλά ο… “πόλεμος” της παραμονής μαίνεται και ο ΟΦΗ με διπλό στα Γιάννενα κόντρα στον ΠΑΣ την προσεχή Κυριακή (25/2, 16.30) θα έχει κάνει το πλέον αποφασιστικό βήμα για να πάει με λιγότερο άγχος στα Πλέϊ άουτ.

Η νίκη είναι το καλύτερο “φάρμακο” για μία ομάδα, που δεν πηγαίνει καλά, ώστε να βελτιώσει την ψυχολογία της και να πάρει ώθηση για την συνέχεια.

Έτσι συμβαίνει και στην περίπτωση του ΟΦΗ, όπου μάλιστα το τρίποντο στο ματς με τον Πανσερραϊκό ήρθε με το εμφατικό 4-0.

Φυσικά αυτή η “μάχη” μπορεί να κερδήθηκε, ωστόσο ο… “πόλεμος” της παραμονής μαίνεται και επόμενος στόχος του ΟΦΗ είναι το διπλό στα Γιάννενα κόντρα στον ΠΑΣ την προσεχή Κυριακή (25/2, 16.30).

Χθες (20/2) οι παίκτες του Τρ. Δέλλα έκαναν την πρώτη τους προπόνηση μετά το ματς της Δευτέρας (19/2) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Όσοι αγωνίστηκαν στον αγώνα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ η προπόνηση για τους υπόλοιπους περιελάμβανε αγωνιστικό παιχνίδι, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Ο Λάρσον αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δικέφαλο του δεξιού ποδιού κατά τη διάρκεια του αγώνα και η κατάστασή του θα επανεκτιμάται καθημερινά.

Επόμενη προπόνηση, με την οποία θα συνεχιστεί η προετοιμασία για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, έχει προγραμματιστεί για σήμερα, Τετάρτη (21/2), στις 11:00 και θα ανοικτή για τους εκπροσώποπους του Τύπου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook