Προσπαθεί να εκμεταλλευτεί κάθε μέρα…

“Ο χρόνος είναι πάρα πολύ περιορισμένος” είπε ο Δέλλας ξανά στους εκπροσώπους του Τύπου και δεν είναι η πρώτη φορά που ο 48χρονος τεχνικός αναφέρεται στον… πανδαμάτωρα χρόνο!

Ο ΟΦΗ δίνει “μάχη” για την παραμονή, αλλά και ο Τραϊανός Δέλλας (και οι συνεργάτες του) δίνουν την δική τους “μάχη” με τον χρόνο, ώστε να γνωρίσουν την ομάδα όσο το δυνατόν καλύτερα.

Ο 48χρονος τεχνικός προσπαθεί να εκμεταλλευτεί κάθε μέρα και… κάθε λεπτό προκειμένου να περάσει τα “θέλω” του στους παίκτες.

Ενδεχομένως και αυτός να είναι να είναι ο λόγος, όπου δεν τους έχει δώσει ρεπό μετά το ματς με τον Πανσερραϊκό, γιατί έρχεται μία βδομάδα με τρία ματς και δεν υπάρχει χρόνος για… χάσιμο. 

Άλλωστε ο πανδαμάτωρ χρόνος, όπως λέει και ο ποιητής, τα… δαμάζει και τα νικάει όλα. Και όπως είναι γνωστό ο χρόνος, με το πέρασμά του μας κάνει να ξεχνάμε τα θλιβερά γεγονότα της ζωής μας.

Έτσι και στην περίπτωση του ΟΦΗ ο χρόνος (και οι νίκες φυσικά) θα “γιατρέψουν” τις πληγές που άφησαν τα αποτελέσματα του περασμένου τετραμήνου στο… κορμί του. 

Ο Τραϊανός Δέλλας από την πρώτη μέρα που ανέλαβε την ομάδα αναφέρεται στον χρόνο και την αξιοποίησή του.

Και το ίδιο είπε και χθες (21/2) στους εκπροσώπους του Τύπου:

“Ο χρόνος είναι πάρα πολύ περιορισμένος. Ήδη την επόμενη εβδομάδα έχουμε τρία παιχνίδια, τα δύο εκτός”.

Και έτσι είναι, αφού ο ΟΦΗ αρχικά παίζει στα Γιάννενα κόντρα στον ΠΑΣ  (25/2, 16.30) για την 24η αγωνιστική, μετά αγωνίζεται στον Βόλο (28/2, 15.00) για την 25η και “κλείνει” την κανονική περίοδο με τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό (3/3, 19.00) στο Ηράκλειο για την 26η αγωνιστική.

Xθες (21/2) με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, ασκήσεις τακτικής και τελειώματα φάσεων συνεχίστηκε η προετοιμασία της κρητικής ομάδας.

Ο Μεγιάδο ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, με τον Λάρσον να κάνει θεραπεία.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για σήμερα (22/2) στις 11:00 στο ΒΑΚ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook