Για το πρώτο διπλό αγωνίζεται στον Βόλο σήμερα ο ΟΦΗ

Δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς δίνει σήμερα (15:00 Live ΣΠΟΡFM 104,2 – athletic.gr) o ΟΦΗ με αντίπαλο τον Βόλο Ν.Π.Σ στο “Πανθεσσαλικό” με στόχο το πρώτο φετινό διπλό στο πρωτάθλημα.

H σημερινή (28/2) αναμέτρηση για τον ΟΦΗ, που είναι η δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας,  με αντίπαλο τον Βόλο Ν.Π.Σ στο “Πανθεσσαλικό” (15:00 Live ΣΠΟΡFM 104,2 – athletic.gr) θα έχει… άρωμα Πλέϊ άουτ, αλλά θα είναι και από αυτές που αποκαλούμε… έξι βαθμών.

Στόχος της κρητικής ομάδας είναι το πρώτο φετινό εκτός έδρας τρίποντο στο πρωτάθλημα. Ο Λάρσον επέστρεψε στην αποστολή, ενώ από τον αγώνα θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Μπάκιτς και Τοράλ (και ο τραυματίας Μπρεσάν).

Η αποστολή για τον αγώνα αποτελείται από τους: 

Baumann, Χριστογεώργο, Μαρινάκη, Larsson, Thorarinsson, Abanda, Lucão, Λαμπρόπουλο, Βούρο, Gallegos, Glazer, Mellado, Αποστολάκη, Neira, Riera, Baku, Mosquera, Jiménez, Iseka, Phellype.

Εκτός αποστολής έμειναν και οι Γιαννούλης, Σωτηρίου, Αδαμάκης, Θεοδοσουλάκης, Καλαφάτης,  Κουτεντάκης και  Σημαντηράκης.

O Kωνσταντίνος Ανδριανός ορίστηκε από την ΚΕΔ για να διευθύνει το σημερινό (28/2) παιχνίδι. Βοηθοί του ορίστηκαν οι Πάτρας, Τοροσιάδης ενώ στο var θα βρίσκεται ο Γκορτσίλας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook