Στόχος ναι μεν η ισορροπία αλλά κυρίως η σωτηρία…

“Πρέπει να βρούμε ισορροπία στα παιχνίδια εντός και εκτός έδρας. Η ομάδα σκοράρει σε κάθε παιχνίδι από δύο γκολ και πάνω, αλλά δέχεται και αρκετά”, τόνισε μεταξύ άλλων ο Τραϊνός Δέλλας και ασφαλώς αυτό θα πρέπει να διορθωθεί στα ματς των πλεϊ άουτ.

Τρεις μόλις μέρες μας χωρίζουν από την έναρξη των πλεϊ άουτ (16/3) και στον ΟΦΗ εντατικοποιούν την προετοιμασία τους για το πρώτο ματς με την Κηφισιά εκτός έδρας.

Ένας αγώνας “κλειδί” για την συνέχεια, αφού με τρίποντο η κρητική ομάδα θα έχει… σχεδόν εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία, που είναι ο πρώτος και ρεαλιστικός στόχος  στην έξτρα διαδικασία του πρωταθλήματος.

Αν ο ΟΦΗ μπει με ύφος… “μπλαζέ” και έχοντας στο μυαλό του οτι είναι καλύτερη ομάδα από τις άλλες και οτι δεν πέφτει με τίποτα, θα.. τρέχει και ενδεχομένως δεν θα φτάνει.

Γι΄αυτό χρειάζεται σοβαρότητα και… προσγείωση στην σκληρή πραγματικότητα. 

Από κει και πέρα όπως ανέφερε και ο Τραϊανός Δέλλας στους εκπροσώπους του Τύπου:

“Αυτό που έχουμε πει ξανά και είναι να βρούμε ισορροπία στα παιχνίδια εντός και εκτός έδρας.

Το τι μας συμβαίνει όταν προηγούμαστε, όταν βρισκόμαστε πίσω στο σκορ προκειμένου να βρούμε λύσεις.

Ένα άλλο στοιχείο είναι ότι ενώ η ομάδα σκοράρει σε κάθε παιχνίδι από δύο γκολ και πάνω, δέχεται και αρκετά.

Αυτό πρέπει να μειωθεί και είμαστε σε αυτήν την διαδικασία”.

Σίγουρα πρόκειται για σημαντικές “παθογένειες” της ομάδας, που θα πρέπει να “γιατρευτούν” ώστε ο ΟΦΗ να μην βιώσει ξανά μία σεζόν όπως την φετινή, όπου πολλά πήγαν… στραβά!

Στο αγωνιστικό κομμάτι, χθες (12/3) ο Τοράλ  συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης, με τον Μπάκιτς να ακολουθεί πρόγραμμα αποφόρτισης και τους Μπρεσάν, Νέϊρα και Σημαντηράκη να συνεχίζουν θεραπεία.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για σήμερα, Τετάρτη (13/3), στις 11:00.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook