Στις Σέρρες θα επιδιώξει να… σπάσει δύο αρνητικά φετινά ρεκόρ

Ο ΟΦΗ όχι μόνο δεν έχει κερδίσει εκτός έδρας, αλλά δεν έχει καταφέρει να πετύχει και δύο συνεχόμενες νίκες την φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα.

Ο ΟΦΗ θέλει να πάρει νέο τρίποντο το προσεχές Σάββατο (13/4, 15.00) στο ματς με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες, ώστε να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή του στην Σούπερ Λιγκ.

Παράλληλα, θα επιδιώξει να… χαμογελάσει και να… γευτεί την χαρά της νίκης σε εκτός έδρας ματς από τις 13 Μαϊου της περυσινής σεζόν, όταν και κέρδισε με 2-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την 7η αγωνιστική των πλεϊ άουτ.

Η κρητική ομάδα φέτος όχι μόνο δεν έχει κερδίσει εκτός έδρας, αλλά δεν έχει καταφέρει και να πετύχει δύο συνεχόμενες νίκες! 

Αυτό το είχε πετύχει και πάλι πριν από έναν χρόνο, στα περυσινά πλεϊ άουτ, όταν για την 2η αγωνιστική είχε κερδίσει τον ΠΑΣ στα Γιάννινα με 1-0 (1/4 /23) με γκολ του  Λάρσον (20΄) και την επόμενη αγωνιστική (3η) κέρδισε στις 8/4/23 με 4-1 την Λαμία (42΄Ντίκο, 45΄Μεγιάδο, (78΄, 81΄) Τοράλ – 21΄Μαρτίνεθ).

Χθες (10/4) συνεχίστηκε η προετοιμασία για το ματς του προσεχούς Σαββάτου (13/4) και ο Νέϊρα προπονήθηκε κανονικά, για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του. 

Οι Μπρεσάν και Χιμένεθ συμμετείχαν σε μέρος της προπόνησης, με τον Σημαντηράκη να συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα. Ο Ριέρα ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook