Με στόχο να… σπάσει την “κατάρα” των εκτός έδρας ματς

Ο ΟΦΗ θα επιδιώξει σήμερα (15:00, Live ΣΠΟΡFM 104,2 – athletic.gr) κόντρα στον Πανσερραϊκό στις Σέρρες να πάρει το πρώτο του διπλό, αλλά και να κερδίσει για πρώτη φορά δύο συνεχόμενα ματς στο φετινό πρωτάθλημα, διατηρώντας παράλληλα το αήττητο του στα πλεϊ άουτ και εξασφαλίζοντας και μαθηματικά την παραμονή του στην Σούπερ Λιγκ. 

Νέο τρίποντο θα επιδιώξει σήμερα (15:00, Live ΣΠΟΡFM 104,2 – athletic.gr) κόντρα στον Πανσερραϊκό στις Σέρρες η κρητική ομάδα για την τέταρτη αγωνιστική των πλεϊ άουτ. . 

Στόχος του είναι να σπάσει επιτέλους την… “κατάρα” και να πάρει το πρώτο του διπλό στο φετινό πρωτάθλημα, κερδίζοντας για πρώτη φορά δύο συνεχόμενα ματς. Ο ΟΦΗ με μία νίκη και δύο ισοπαλίες και με οδηγό την νίκη του με 4-0 στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος επί του Πανσερραϊκού στο Ηράκλειο, θα επιδώξει παράλληλα να διατηρήσει το αήττητο του στα πλεϊ άουτ, εξασφαλίζοντας και μαθηματικά την παραμονή του στην Σούπερ Λιγκ.

Ο Τραϊανός Δέλλας συμπεριέλαβε στην αποστολή τους:

Baumann, Χριστογεώργο, Lucao, Μαρινάκη, Βούρο, Thorarinsson, Λαμπρόπουλο, Abanda, Gallegos, Toral, Riera, Mellado, Αποστολάκη, Glazer, Bakic, Baku, Iseka, Phellype, Mosquera, Θεοδοσουλάκη.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Κώστας Γιαννούλης, Juan Neira, Δημήτρης Σωτηρίου, Manuel Καλαφάτης, Ανδρέας Αδαμάκης και Τίτος Κουτεντάκης και οι τραυματίες, Matheus Bressan, Jesus Jimenez και Ηλίας Σημαντηράκης.

Διαιτήτης του αγώνα θα είναι ο Φωτιάς (Πέλλας) με βοηθούς τους Διαμαντή (Ηπείρου) και Νταβέλα (Μακεδονίας). Στο var o Σιδηρόπουλος (Δωδ/σα), με 4ο τον Τσιμεντερίδη (Κοζάνης).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook