Προτελευταίο εντός έδρας για τον ΟΦΗ κόντρα στον Βόλο

Ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Βόλο (18:30, Live Gentikoule – ΣΠΟΡFM 104,2) θέλοντας να πάρει το τρίποντο στο προτελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του για την φετινή σεζόν

Με στόχο τη νίκη που θα τον ανεβάσει στους 34 βαθμούς, ο ΟΦΗ υποδέχεται σήμερα στις 18:30 τον Βόλο στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των play outs της Super League 1. Πιο συγκεκριμένα, ο Όμιλος, με τον κόσμο στο πλευρό του θα επιχειρήσει να πάρει μία ακόμα νίκη στην διαδικασία των play outs μετά από εκείνη με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γεντί Κουλέ» και παράλληλα να παραμείνει αήττητος στο μίνι αυτό πρωτάθλημα.

Στην αποστολή επιστρέφει ο Χουάν Νέιρα, που είχε τραυματιστεί κατά σύμπτωση στο παιχνίδι με τον Βόλο στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Εκτός αποστολής έμεινε ο Γιάννης Αποστολάκης που δέχθηκε χτύπημα στο γαστροκνήμιο από μαρκάρισμα κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Παράλληλα εκτός αποστολής έμειναν και οι Μπρεσάν, Σημαντηράκης, Χιμένεθ, Γιαννούλης, Σωτηρίου, Αδαμάκης, Καλαφάτης και Κουτεντάκης.

Ο Τραϊανός Δέλλας συμπεριέλαβε στην αποστολή τους: Χριστογεώργο, Μπάουμαν, Λουκάο, Μαρινάκη, Βούρο, Τοράρινσον, Λαμπρόπουλο, Αμπάντα, Γαγιέγος, Νέιρα, Τοράλ, Ριέρα, Μεγιάδο, Γκλάζερ, Μπάκιτς, Μπάκου, Ισέκα, Φελίπε, Μοσκέρα, Θεοδοσουλάκη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook