Mε στόχο να “σφραγίσει” και μαθηματικά την παραμονή

Ο ΟΦΗ αγωνίζεται στην Τρίπολη με αντίπαλο τον Αστέρα (20:00, Live athletic.gr – ΣΠΟΡFM 104,2) θέλοντας επιτέλους να πάρει το πρώτο του φετινό τρίποντο στο πρωτάθλημα στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι του και να οριστικοποιήσει την παραμονή του στην Σούπερ Λιγκ.

Με στόχο να οριστικοποίησει και μαθηματικά την παραμονή του ο ΟΦΗ αγωνίζεται στην Τρίπολη με αντίπαλο τον Αστέρα (20:00, Live athletic.gr – ΣΠΟΡFM 104,2) θέλοντας να πάρει  το πρώτο του φετινό τρίποντο στο πρωτάθλημα στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι, αν και του αρκεί και ο βαθμός της ισοπαλίας. 

Η κρητική ομάδα πήγε στην Τρίπολη χωρίς του τραυματίες Γαγιέγος και Αδαμάκη, τον τιμωρημένο Μαρινάκη, αλλά και τους Σωτηρίου, Μπρεσάν, Καλαφάτη, Κουτεντάκη και  Σημαντηράκη. Αντίθετα στην αποστολή είναι οι Χιμένθ και Γιαννούλης.

Ο Τραϊανός Δέλλας συμπεριέλαβε στην αποστολή τους: 

Χριστογεώργο, Baumann, Lucao, Βούρο, Γιαννούλη, Thorarinsson, Λαμπρόπουλο, Abanda, Neira, Toral, Riera, Mellado, Αποστολάκη, Glazer, Bakic, Baku, Iseka, Jimenez, Phellype, Mosquera, Θεοδοσουλάκη.

Ο Τάσος Παπαπέτρου ορίστηκε από την ΚΕΔ για να διευθύνει το παιχνίδι.  Βοηθοί του Παπαπέτρου ορίστηκαν οι Αρμακόλας και Ψύλλος ενώ στο var ορίστηκε ο Τζήλος.

Τον αγώνα θα παρακολουθήσει ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΟΦΗ, Μιχάλης Μπούσης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook