Μπορούσε τη νίκη στην Τρίπολη – Ξεμπέρδεψε με την παραμονή ο ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ έψαχνε έναν βαθμό στην Τρίπολη για να ξεμπερδεύει και μαθηματικά με τη παραμονή και τον πήρε, με το 1-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Ο ΟΦΗ πήρε έναν βαθμό στην Τρίπολη, με το παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα να ολοκληρώνεται με 1-1. Ο Όμιλος εξασφάλισε την παραμονή του στην κατηγορία, ενώ είχε ευκαιρίες να πάρει και τη νίκη στο παιχνίδι, δημιουργώντας αρκετές καλές στιγμές.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε πολύ καλά στο παιχνίδι χάνοντας δύο καλές ευκαιρίες με τον Μπάκου και με τον Μεγιάδο στο 6’ και στο 9’ αντίστοιχα, με τους δύο παίκτες να στέλνουν την μπάλα λίγο άουτ σε προσπάθειές τους. Ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε στην πρώτη του καλή στιγμή να σκοράρει, κάνοντας το 1-0 με τον Αλάγκμπε.

Η άμυνα του ΟΦΗ δεν λειτούργησε σωστά, δεν απομάκρυνε την μπάλα και από κοντά ο παίκτης του Αστέρα άνοιξε το σκορ. Στη συνέχεια ο Όμιλος συνέχισε να παίζει επιθετικά, έχοντας δοκάρι στο 14’ με το εντυπωσιακό μακρινό σουτ του Τοράλ. Στο 21’ μάλιστα, ο ΟΦΗ είχε πέντε τελικές, έναντι δύο του Αστέρα, ο οποίος ήταν και μπροστά στο σκορ. Στο 24ο λεπτό ο ΟΦΗ είχε και δεύτερο δοκάρι, με τον Ισέκα να μην καταφέρνει να σκοράρει από καλή θέση.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τους παίκτες του Δέλλα να προσπαθούν να βρουν το γκολ της ισοφάρισης και τους γηπεδούχους να έχουν επίσης κάποιες καλές στιγμές, όπου δεν σκόραραν. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ μπήκε με τον ίδιο στόχο, που ήταν να βρει ένα γκολ και το κατάφερε, ισοφαρίζοντας στο 53’. Ο Μπάκου βρέθηκε από τα δεξιά, έκανε το γύρισμα για τον Τοράλ κι εκεί ο Γκρόζντανιτς σκόραρε στα δίχτυα της ομάδας του. Από εκεί κι έπειτα ακολούθησε ένα παιχνίδι με αρκετά λάθη και από τις δύο ομάδες.

Το 1-1 έμεινε έως το φινάλε και σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων, η τελευταία αγωνιστική δεν θα έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Λύρατζης, Καστάνιο, Γκρόζντανιτς, Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι, Αλάγκμπε, Ζουγλής, Παλάσιος, Ρεγκίς, Μιριτέλο

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Χριστογεώργος, Λαμπρόπουλος, Λουκάο, Βούρος, Τοράρινσον, Μεγιάδο, Τοράλ, Ριέρα, Μπάκιτς, Μπάκου, Ισέκα

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook