Το συγκινητικό αντίο του ΟΦΗ στον Δημήτρη Παπυράκη: “Έφυγε” ο δικός μας “Μητσάρας”

Ο ΟΦΗ με ανακοίνωση που εξέδωσε, αποχαιρέτησε τον δικό του άνθρωπο τον Δημήτρη Παπυράκη και με ένα σπαρακτικό video λέει το δικό του αντίο σε έναν άνθρωπο που έδωσε και την ψυχή του για την ομάδα που αγάπησε μέχρι τέλους.

Συγκλονισμένη είναι η οικογένεια του ΟΦΗ στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του εμβληματικού φροντιστή του ποδοσφαιρικού τμήματος, του αγαπημένου όλων, Δημήτρη Παπυράκη. Η ΠΑΕ με ανακοίνωση που εξέδωσε τον αποχαιρετάει και με ένα video που δημοσίευσε του λέει το δικό της αντίο.

Αναλυτικά:

Η οικογένεια του ΟΦΗ πενθεί… Ο Δημήτρης Παπυράκης, ο “Μητσάρας” των αποδυτηρίων του ΟΦΗ δεν είναι πια κοντά μας.

Για περισσότερα από 35 χρόνια υπηρέτησε την ομάδα μας από τη θέση του φροντιστή, αποτελώντας ουσιαστικά τον φύλακα – άγγελο των αποδυτηρίων. Έζησε όλες τις ιστορικές στιγμές του ΟΦΗ και την 15ετή πορεία του Ευγένιου Γκέραρντ στην τεχνική ηγεσία. Η αγκαλιά του ήταν πάντα ανοιχτή για όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, γι’ αυτό και όλα αυτά τα χρόνια είχε ξεχωριστή θέση στην καρδιά τους!

Δημήτρη Παπυράκη, αγαπημένε “Μητσάρα” των αποδυτηρίων μας, θα λείψεις πολύ απ’ την οικογένεια του ΟΦΗ, αλλά θα έχεις μια ξεχωριστή θέση στην ιστορία της ομάδας μας!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook