Μένει στη Ζαλγκίρις ο Χέιζ

Εκτός από τις μεταγραφές της, η Ζαλγκίρις Κάουνας κάνει κινήσεις για να κρατήσει τους σημαντικότερους παίκτες της στο ρόστερ της και τη νέα σεζόν. Η αρχή έγινε με τους Λούκας Λεκαβίτσιους και Μάριους Γκριγκόνις ενώ τώρα οι Λιθουανοί κράτησαν στην ομάδα έναν ακόμη από τους σημαντικούς της παίκτες. Πρόκειται για τον Νάιτζελ Χέιζ, ο οποίος […]

Εκτός από τις μεταγραφές της, η Ζαλγκίρις Κάουνας κάνει κινήσεις για να κρατήσει τους σημαντικότερους παίκτες της στο ρόστερ της και τη νέα σεζόν.

Η αρχή έγινε με τους Λούκας Λεκαβίτσιους και Μάριους Γκριγκόνις ενώ τώρα οι Λιθουανοί κράτησαν στην ομάδα έναν ακόμη από τους σημαντικούς της παίκτες.

Πρόκειται για τον Νάιτζελ Χέιζ, ο οποίος είχε υπογράψει συμβόλαιο για 1+1 χρόνια το καλοκαίρι του 2019 και ο σύλλογος του Κάουνας ενεργοποίησε την οψιόν του με αποτέλεσμα να τον κρατήσει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Τη σεζόν 2019-20 ο Αμερικανός φόργουορντ μέτρησε κατά μέσο όρο 7,1 πόντους, 3 ριμπάουντ, 1,3 ασίστ και 1,1 κλεψίματα σε 19 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα στο πρωτάθλημα Λιθουανίας. Αντίστοιχα μέτρησε 6,3 πόντους, 3,5 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 22 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα στην Euroleague.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook