Αρμίνια Μπίλεφελντ : Επίσημα ο Φαν Ντερ Χόορν μέχρι το 2023 (pic)

Ο Μάικ Φαν Ντερ Χόορν έπειτα από τέσσερα χρόνια στην Αγγλία και την Σουόνσι, αποφάσισε να αλλάξει παραστάσεις. Με τους «κύκνους» να του λύνουν το συμβόλαιο, ο 27χρονος στόπερ έψαξε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ο οποίος θα είναι στην Bundesliga. Η νεοφώτιστη στην κατηγορία, Αρμίνια Μπίλεφελντ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ολλανδού άσου, ο […]

Ο Μάικ Φαν Ντερ Χόορν έπειτα από τέσσερα χρόνια στην Αγγλία και την Σουόνσι, αποφάσισε να αλλάξει παραστάσεις. Με τους «κύκνους» να του λύνουν το συμβόλαιο, ο 27χρονος στόπερ έψαξε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ο οποίος θα είναι στην Bundesliga.

Η νεοφώτιστη στην κατηγορία, Αρμίνια Μπίλεφελντ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ολλανδού άσου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών. Μάλιστα, θα είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστεί στην Γερμανία και αναμένεται, με την εμπειρία του, να γίνει ο ηγέτης της άμυνας.

Τέλος, στην Αγγλίας μέτρησε 126 συμμετοχές με έξι γκολ και τρεις ασίστ στο ενεργητικό του ενώ παράλληλα, φόρεσε την φανέλα των Ουτρέχτη και Άγιαξ. Μάλιστα με τον «Αίαντα» κατέκτησε ένα πρωτάθλημα Ολλανδίας.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook