Πανιώνιος : «Έκλεισε» τον Αθανασίου

Με δύο συμβόλαιο να είναι σε ισχύ και ο στόχος της νέας σεζόν, να είναι η άνοδος, ο Πανιώνιος έχει μπει δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι. Με συνεχή κινήσεις για τον σχεδιασμό, οι «κυανέρυθροι» έκαναν δικό τους ακόμα ένα ποδοσφαιριστή, μετά τον Αστρά. Αυτός είναι ο Βασίλης Αθανασίου. Πρόκειται για έναν ταλαντούχο πορτιέρο, ο οποίος αγωνιζόταν […]

Με δύο συμβόλαιο να είναι σε ισχύ και ο στόχος της νέας σεζόν, να είναι η άνοδος, ο Πανιώνιος έχει μπει δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι. Με συνεχή κινήσεις για τον σχεδιασμό, οι «κυανέρυθροι» έκαναν δικό τους ακόμα ένα ποδοσφαιριστή, μετά τον Αστρά.

Αυτός είναι ο Βασίλης Αθανασίου. Πρόκειται για έναν ταλαντούχο πορτιέρο, ο οποίος αγωνιζόταν στην Ιταλία με τις Αλμπινολέφε και Μάντοβα. Από την τελευταία, μάλιστα, έμεινε ελεύθερος και πήρε το αεροπλάνο της επιστροφή για την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Ο διεθνής με την Κ19 της Ελλάδας, μετακόμισε στην Ιταλία το 2018 αλλά δεν κατάφερε να προσαρμοστεί. Με την Μάντοβα έπαιξε σε εννέα παιχνίδια, κρατώντας την εστία του ανέπαφη δύο φορές.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook