Άνοιξε ο δρόμος για την επιτάχυνση του μεγάλου έργου στο κολυμβητήριο Ηρακλείου

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του ΕΑΚΗ.

H σχετική ανακοίνωση

Eνα ακόμη πρόβλημα, ξεπεράστηκε, για την επιτάχυνση του μεγάλου έργου, συνολικού κόστους 12,5 εκ. ευρώ, που έχει αναγγελθεί απο τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, στην ευρύτερη περιοχή του κολυμβητηρίου και του κλειστού γυμναστηρίου του Λίντο.

Πρόκειται για τους ειδικούς όρους δόμησης, της εγκατάστασης, οι οποίοι καθορίστηκαν με νόμο του κράτους και πλέον ανοίγει ο δρόμος, για να προχωρήσει το σπουδαίο αυτό έργο, το οποίο περιλαμβάνει την κατασκευή νέας κλειστής 33αρας πισίνας, κλειστό προπονητήριο μπάσκετ βολει, πίστα σκέιτμπορντ, γήπεδο μπίτς βόλει υψηλών προδιαγραφών και ακόμη γήπεδα τένις και 3on3 μπάσκετ.

Οπως ανέφερε για την εξέλιξη αυτή, ο πρόεδρος του ΕΑΚΗ, Λευτέρης Ζερβός «είναι μια εξέλιξη που μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Βήμα βήμα με συντονισμένες κινήσεις, προχωράμε στην υλοποίηση του μεγαλύτερου έργου που θα γίνει στο ΕΑΚΗ. Χωρίς τυμπανοκρουσίες, αλλά με σωστές πρακτικές ξεπεράστηκε ακόμα ένα εμπόδιο.

Και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για μια ακόμη φορά τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος είναι ο μπροστάρης στο μεγάλο αυτό αθλητικό έργο, το οποίο θα αλλάξει την εικόνα του αθλητισμού στην περιοχή μας».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook