Μεσσήνης στον Athletic Radio 104,2: “Όταν παίζει η Εθνική πρέπει όλοι να είμαστε κοντά της”

Ο προπονητής της εθνικής Ελλάδας στο Χάντμπολ γυναικών, Παναγιώτης Μεσσήνης, μίλησε στον γηπεδούχο σταθμό του Ηρακλείου, για τον αγώνα με την Ολλανδία (10/10, 17.00), καλεί τον κόσμο να βρεθεί στα “Δύο Αοράκια”, ενώ αναφέρθηκε και στους σεισμόπληκτους. 

Ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας στο Χάντμπολ γυναικών, Παναγιώτης Μεσσήνης, μίλησε στον  Athletic Radio 104,2 και την εκπομπή “Derby” με τον Μανώλη Θέμελη, για τον αγώνα με την Ολλανδία στο Ηράκλειο (10/10, 17.00), καλεί τον κόσμο να βρεθεί στα “Δύο Αοράκια”, ενώ αναφέρθηκε και στους σεισμόπληκτους.

 

Τα όσα είπε ο Παναγιώτης Μεσσήνης στον Athletic Radio 104,2:

 

Για τον αγώνα της Εθνικής γυναικών με την Ολλανδία (10/10, 17.00) στα “Δύο Αοράκια” και τα προκριματικά του EURO 2022

“Γνωρίζουμε ότι είμαστε το αουτσάϊντερ του ομίλου. Ξεκάθαρος στόχος μας είναι να διεκδικήσουμε την πρόκριση για το επόμενο Euro (2024).

Η Ολλανδία είναι η παγκόσμια πρωταθλήτρια και θέλουμε στον μεταξύ μας αγώνα να είμαστε ανταγωνιστικοί. Είναι μία πολύ καλή ομάδα, που θέλουμε να την… κοιτάξουμε στα μάτια. Όπως και την Γερμανία. Μόνο κέρδη θα έχουμε από αυτά τα ματς.

Μην ξεχνάμε οτι οι αθλήτριές μας είναι ερασιτέχνες και άφησαν την δουλειά τους για να παίξουν με την Εθνική”.

 

Για τον λόγο που πρέπει να έρθει στα “Δύο Αοράκια” 

“Όταν παίζει η Εθνική και φοράμε το εθνόσημο πρέπει όλοι να είμαστε κοντά της. Είτε είναι ποδόσφαιρο, είτε είναι μπάσκετ, είτε… τάβλι. Εκπροσωπούμε την χώρα μας. Δεν υπάρχει κάτι πιο σημαντικό.

Καλούμε το φίλαθλο κοινό της Κρήτης να έρθει την Κυριακή στο πανέμορφο κλειστό του Ηρακλείου, έστω και από περιέργεια, για να γνωρίσει ένα διαφορετικό άθλημα και να μας στηρίξει δυναμικά”.

 

Για τον σεισμό που έπληξε την Κρήτη 

“Η πόλη σας έχει πληγεί από τον σεισμό και η σκέψη μας είναι κοντά στους σεισμόπληκτους. Θέλουμε να κάνουμε οτι μπορούμε για να τους… ανακουφίσουμε.

Αγωνιστικά, κόντρα στην Ολλανδία, αν και είναι πάρα πολύ δύσκολο, θα θέλαμε να κάνουμε και μείς έναν… «σεισμό» με μία μεγάλη έκπληξη εντός παρκέ”.

 

Για το αν θα ξανά έρθει η Εθνική στην Κρήτη

«Επιθυμία μας είναι να ερχόμαστε συχνά στην Κρήτη, να αφήσουμε το… στίγμα του αθλήματος και να ξεπηδήσει μία… σπίθα για το χάντμπολ, που είναι το δέκαθλο των ομαδικών αθλημάτων.

Θα έρθει και η Εθνική Ανδρών τον άλλο μήνα, για ένα ματς με την Τουρκία και όπως και μεις θέλει την στήριξη του κοινού της Κρήτης».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook