Στις 16.00 η τελετή έναρξης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Taekwon-do

Η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου  (Δύο Αοράκια), με τη διοργάνωση της Ελληνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Taekwon-do και  τη στήριξη της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ηρακλείου.    

Με την τελετή έναρξης ανοίγει σήμερα, Δευτέρα 25 Οκτωβρίου (16:00-19:00) η αυλαία του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Taekwon-do I. T. F όλων των κατηγοριών, που θα διεξαχθεί στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου  (Δύο Αοράκια) από 23 έως 30 Οκτωβρίου του 2021, με τη διοργάνωση της Ελληνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Taekwon-do και  τη στήριξη της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ηρακλείου.    

Στους αγώνες που γίνονται για πρώτη φορά στην Κρήτη, συμμετέχουν περισσότεροι από 1000 αθλητές και προπονητές, από 27 χώρες της Ευρώπης ενώ η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί από περίπου 200 αθλητές και αθλήτριες.

Καθημερινά οι αγώνες θα διεξάγονται από τις 9 το πρωί εως τις 6.30 το απόγευμα (26-30 Οκτωβρίου) και η είσοδος είναι ελεύθερη για τους φιλάθλους με τα πρωτόκολλα που ισχύουν για τον κορωνοϊό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook