Ζερβός: “Το ΕΑΚΗ θα είναι πάντα κοντά σε τέτοιες διοργανώσεις”

Mε αφορμή την πρωτοβουλία της υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ να διοργανώσει στο κολυμβητήριο Ηρακλείου, τον πρώτο αγώνα πόλο με αθλητές ΑμΕΑ με την συμμετοχή των κολυμβητών του συλλόγου “Μεγαλόνησος ΑΣαμεΑ”.

“Το ΕΑΚΗ θα είναι πάντα κοντά σε τέτοιες διοργανώσεις”, τόνισε ο πρόεδρο του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου, Λευτέρης Ζερβός, με αφορμή την πρωτοβουλία της υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ να διοργανώσει στο κολυμβητήριο Ηρακλείου, τον πρώτο αγώνα πόλο με αθλητές ΑμΕΑ με την συμμετοχή των κολυμβητών του συλλόγου “Μεγαλόνησος ΑΣαμεΑ”.

Όπως τόνισε ο κ. Ζερβός

Eίναι πρώτος αγώνας υδατοσφαίρισης ΑμΕΑ που γίνεται στην Ελλάδα. Είναι μια πρωτοβουλία του ΟΦΗ και του τμήματος υδατοσφαίρισης. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Πιο πολλά συγχαρητήρια όμως αξίζουν σε αυτά τα παιδιά που μάχονται καθημερινά, κάτω απο δυσκολίες και δείχνουν ότι με τη δύναμη της ψυχής, τα πάντα είναι εφικτά.

Εμείς σαν ΕΑΚΗ θα σταθούμε στο πλευρό τους, όπως κάνουμε διαχρονικά.

Ισως αυτή η μέρα αποτελέσει την αφετηρία, ώστε να κάνουμε και άλλα πράγματα με αθλητές ΑμΕΑ, που είναι άνθρωποι που αποτελούν φάρο για τη δική μας ζωή”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook