Pics | Στο “Ικάριο” για το camp του Πόρου με τον Βασίλη Χατζηπαναγή ο Λευτέρης Αυγενάκης!

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού τίμησε με την παρουσία του το σημαντικό camp του Πόρου με τον Βασίλη Χατζηπαναγή, μιλώντας μάλιστα με τα καλύτερα λόγια για την οργάνωση και τη διοίκηση της ομάδας.

Το δελτίο τύπου του Πόρου αναφέρει:

Στο πλευρό των “μπλε” ο Υφυπουργός Αθλητισμού επιβραβεύοντας και τιμώντας με την παρουσία του στο σπουδαίο camp με τον τεράστιο Βασίλη Χατζηπαναγή την αξιέπαινη προσπάθειά τους! Camp το οποίο γνώρισε μεγάλη επιτυχία το Σαββατοκύριακο 27 – 28 Νοεμβρίου στο “Δημοτικό Γήπεδο Ικάριο” και διεξήχθη υπό την αιγίδα και στήριξη του Υφυπουργείου Αθλητισμού. Εξήρε το έργο και την… νοικοκυροσύνη του Πόρου ο Υφυπουργός Αθλητισμού, στηρίζοντας τον μεγάλο αγώνα του σωματείου! Ο Λευτέρης Αυγενάκης απευθυνόμενος προς τον πρόεδρο της ομάδας Γιάννη Ασσαργιωτάκη μίλησε για ανθρώπους… νοικοκύρηδες, γνωρίζοντας και εκτιμώντας την ντομπροσύνη, τον χαρακτήρα, αλλά και την τεράστια προσφορά του όχι μόνο στον Πόρο αλλά και στον ερασιτεχνικό αθλητισμό γενικότερα.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού είχε θερμή χειραψία με τον μεγάλο Βασίλη Χατζηπαναγή και τον στενό συνεργάτη του Νίκο Φράγκο τους οποίους καλωσόρισε στο Ηράκλειο, τόνισε ότι όλα είναι περιττά όταν είμαι “παρών” ο… “Βάσια” και προέτρεψε τα παιδιά ν’ ακούν τους προπονητές τους. Τον Λευτέρη Αυγενάκη υποδέχθηκε θερμά η διοίκηση της ομάδας των Ανατολικών Προαστίων με τον πρόεδρο Γιάννη Ασσαργιωτάκη να προσφέρει στον Υφυπουργό Αθλητισμού και στους συνεργάτες του που τον συνόδευαν τα νέα κασκόλ του Πόρου!

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από την επίσκεψη του Λευτέρη Αυγενάκη στο camp των “μπλε” την Κυριακή το μεσημέρι (28/11) στο “Δημοτικό Γήπεδο Ικάριο” με τον φακό του Α.Ο. Πόρος 2012:

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook