Λεβαντόφσκι: Ένας καυγάς με τον Νάγκελσμαν στέλνει τον Πολωνό στην πόρτα της εξόδου από την Μπάγερν

Ένας έντονος καυγάς με τον τεχνικό της Μπάγερν Μονάχου Τζούλιαν Νάγκελσμαν ήταν η αιτία ώστε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός ομάδας.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι «φωνάζει» με κάθε τρόπο πως θέλει να αποχωρήσει από την Μπάγερν Μονάχου αυτό το καλοκαίρι με προορισμό την Ισπανία και την Μπαρτσελόνα.

Το τελευταίο διάστημα ο Πολωνός επιθετικός δεν ήταν στην καλύτερη κατάσταση στο ψυχολογικό κομμάτι, βγάζοντας κάποιες επιθέσεις, έχοντας παραπάνω εγωϊσμό του δέοντος κάτι που φαίνεται και από τις δηλώσεις του.

Σύμφωνα με τα γερμανικά δημοσιεύματα, πίσω από τα ξεσπάσματα του σούπερ σταρ των Βαυαρών βρίσκεται ένας καυγάς που έλαβε χώρα σε μια προπόνηση της Μπάγερν ανάμεσα στον Λεβα και τον τεχνικό των Γερμανών, Τζούλιαν Νάγκελσμαν.

Πιο συγκεκριμένα ο Γερμανός κόουτς έδωσε προσωπική συμβουλή στον Πολωνό για το πώς θα μπορούσε να κινηθεί καλύτερα στην περιοχή, όταν ένας συμπαίκτης του κάνει ένα γέμισμα στην περιοχή.

Ο Λέβα του απάντησε, υπενθυμίζοντάς του ότι εκείνος έχει σκοράρει 41 γκολ σε μια χρονιά και όχι ο Νάγκελσμαν. Τέλος θυμίζουμε πως ο Λεβαντόφσκι πρόσφατα δήλωσε πως κάτι έχει πεθάνει μέσα του στη Μπάγερν.

 

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook