Footvolley Greece: “Eυχαριστούμε όσους έκαναν το τουρνουά μοναδικό”

Το δικό της μήνυμα για την πετυχημένη διοργάνωση του Euro FootVolley (9-10/7), που φιλοξενήθηκε στο Karteros Beach Sports Center, έστειλε η Footvolley Greece.

Το ευχαριστήριο μήνυμα της Footvolley Greece αναφέρει:

“Το Footvolley δεν είναι απλώς ένα άθλημα, το footvolley είναι τρόπος ζωής.

Όσο μεγαλώνω βλέπω ότι η οικογένειά μας μεγαλώνει και το καλό είναι ότι ακόμα και αν έχουμε διαφορετικές απόψεις, σε ένα δημοκρατικό περιβάλλον θα πάμε ένα βήμα μπροστά κάθε φορά.

Θέλω να ευχαριστήσω καταρχάς τον υπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, τον πρόεδρο της ΕΑΚΗ Λευτέρη Ζερβό και τον Πρόεδρο του ΟΑΚΑ Νεκτάριο Βιδάκη.

Επίσης την EFVL, για την υποστήριξη.

Ο χορηγός μας Σταμάτης Αλετράς σε κάθε βήμα που κάνουμε είναι δίπλα μας. Τα φανταστικά παιδιά του Play Sports, που μας έφτιαξαν τις στολές σε λιγότερο από μια εβδομάδα. Και επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια Κουμούλα για την αγκαλιά τους.

Ευχαριστώ και μπράβο για τους ανθρώπους του “Vanisko Hotel”, παρόλη την κούραση των ημερών, μας περίμεναν στην τραπεζαρία, στις 22.00 και στις 23.00 το βράδυ με το χαμόγελο στα χείλη.

Τις ακτοπλοϊκές γραμμές ΑΝΕΚ για την εύκολη μεταφορά. Το εξαιρετικό προσωπικό του Karteros Beach Sports Center για τη βοήθειά του. Επίσης τον Μπάμπη και τα παιδιά του Sport FM, που μας συνέδεσαν με όλο τον κόσμο.

Θέλω να ευχαριστήσω κάθε αθλητή που με τον τρόπο του ο καθένας έκανε το τουρνουά μοναδικό.

Ευχαριστούμε τους “Ερωτοκρήτες”, που μας έδειξαν τα χρώματα της Κρήτης.

Ευχαριστούμε τον Θεό που επέτρεψε και βοήθησε με τον καιρό να γίνει το τουρνουά!

Μαρτσέλο Κορέα Ντα Κόστα (Marcelo Correa da Costa) – Επικεφαλής της FootVolley Greece, μέλος της Ευρωπαϊκής Λίγκας”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook