Λουτσέσκου στους παίκτες του ΠΑΟΚ: «Ματς ζωής ή θανάτου»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επιχείρησε να βάλει τους παίκτες του ΠΑΟΚ στο κλίμα για το ματς με τη Λέφσκι. Τα πλάνα του για την αυριανή, πρώτη μάχη.

Προ των πυλών βρίσκεται το πρώτο ματς του ΠΑΟΚ με την Λέφσκι Σόφιας για τον β’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League. Οι «ασπρόμαυροι» ρίχνονται αύριο (21/7, 20:00) στη μάχη της Ευρώπης, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να επιχειρεί να βάλει τους πάντες στο κλίμα.

Ο Ρουμάνος προπονητής γνωρίζει καλά το πόσο σημαντικό είναι το ματς στη Σόφια για τον ΠΑΟΚ και στην ομιλία του προς τους παίκτες έκανε λόγο για «παιχνίδι ζωής ή θανάτου».

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος προπονητής τόνισε «ξεκινάμε με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια που είναι παιχνίδια ζωής ή θανάτου».

Σε ό,τι αφορά την προετοιμασία, ο δικέφαλος του βορρά θα προπονηθεί σήμερα το πρωί στις 9:30 στο γήπεδο της Τούμπας και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η συνέντευξη Τύπου του προπονητή και ενός από τους παίκτες της ομάδας.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει καταστρώσει τα πλάνα του για τον αυριανό αγώνα, με την εντεκάδα να μοιάζει… κλειδωμένη. Ο κόουτς του ΠΑΟΚ προσανατολίζεται στο να ξεκινήσει τους: Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Κάργα, Βιεϊρίνια, Αουγκούστο, Κούρτιτς, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Κουαλιάτα και Κούτσια.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook