Αυγενάκης: “Μπράβο σε όλους και όλες”

“Λάμπρυναν τον Καρτερό οι 37 ομάδες, που συμμετείχαν από την περασμένη Πέμπτη στο 4ήμερο τουρνουά ποδοσφαίρου στην άμμο”, τόνισε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Η ανάρτηση από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, αναφέρει:
“ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ BEACH SOCCER FESTIVAL – KARTEROS BEACH SPORTS CENTER
Δεν λάμπρυναν τον Καρτερό, χθες βράδυ, μόνο οι παλαίμαχοι του ΟΦΗ και του Ηρακλή με τον επετειακό τους αγώνα για τα 35 χρόνια από τον ιστορικό τελικό Κυπέλλου μεταξύ των δύο ομάδων.
Τον λάμπρυναν ακόμα περισσότερο και όλες εκείνες οι ομάδες, 37 συνολικά, που συμμετείχαν από την περασμένη Πέμπτη στο 4ήμερο τουρνουά ποδοσφαίρου στην άμμο.
Τέσσερις ημέρες με αναμετρήσεις σε ομίλους και μετά αγώνες νοκ άουτ για να φτάσουμε στους τελικούς, στους νικητές και στους διακριθέντες πρώτους σκόρερ, ανά κατηγορία:
Στις Γυναίκες: ΟΦΗ – Candia 7-3 και 1η σκόρερ της κατηγορίας η Δούκισσα Σαμιωτάκη
Στο Κ16 (κάτω των 16 ετών): ΠΟΑ – Ben Fc 6-5 και 1ος σκόρερ της κατηγορίας ο Μάνος Κουγιός
Στους Άνδρες: Comb Ladies & Gents – Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Κρήτης 3-0 και 1ος σκόρερ της κατηγορίας ο Ρενάτο Γκίνη
Στους Παλαίμαχους: Royal Marmin Bay Boutique & Art – Προπονητές 6-3 και 1οι σκόρερ της κατηγορίας οι Κώστας Τσαφαντάκης και Σπύρος Δασκαλάκης
Μπράβο σε όλους και όλες. Έχουμε δεσμευτεί ότι τέτοιου είδους διοργανώσεις θα συνεχιστούν, για την ενίσχυση και ανάπτυξη κι αυτού του εντυπωσιακού καλοκαιρινού αθλήματος, του beach soccer, που τόσο ταιριάζει στη χώρα μας”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook