Oλοκληρώνεται το 4ήμερο εκδηλώσεων «Εκεί που η Ιστορία συναντά την Τέχνη»

Στις Εθνικές Παράκτιες Αθλητικές Εγκαταστάσεις μπήκε και ο μηχανοκίνητος αθλητισμός, ενώ στον Καρτερό διεξάγεται από χθες (30/7) και το Παγκρήτιο Open Τουρνουά Ξυλορακέτας!

Έπειτα από τα αθλήματα της άμμου (beach handball, beach volley, footvolley, beach soccer), που με επιτυχία διεξήχθησαν στις Εθνικές Παράκτιες Αθλητικές Εγκαταστάσεις στον Καρτερό, από την Πέμπτη (28/7) εκεί μπήκε και ο μηχανοκίνητος αθλητισμός, αφού το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις «ξεκίνησε» και φέτος από την Κρήτη και ειδικότερα από το Ηράκλειο. 

Σήμερα (31/7) ολοκληρώνεται το 4ήμερο εκδηλώσεων «Εκεί που η Ιστορία συναντά την Τέχνη» με έμφαση στην Οδική Ασφάλεια και Συμπεριφορά, στο Karteros Beach Sports Center και συνδιοργανώνεται από την Motorsport Greece, το ΕΑΚ Ηρακλείου και την Οργανωτική Επιτροπή των 3ων Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων «Ηράκλειο 2023», υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού.

Στον Καρτερό ακόμα διοργανώνεται από χθες (30/7)  έως και σήμερα (31/7) το Παγκρήτιο Open Τουρνουά Ξυλορακέτας από τον Αθλητικό Όμιλο Φίλων Ξυλορακέτας Ηρακλείου από τις 10 το πρωί!

  • Με δυάδες και τετράδες, τόσο Ανδρών όσο και Μεικτές, υπό μορφή επίδειξης, γνωριμίας και διάδοσης του αθλήματος, χωρίς αγωνιστικό χαρακτήρα.

Μία ακόμα πλούσια Κυριακή (31/7) στο Karteros Beach Sports Center, σας περιμένει όλους σε ρυθμούς μηχανοκίνητου αθλητισμού και ψυχαγωγίας στην άμμο!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook