Bλάχος στο athleticradio.gr: “Το κοινό της Κρήτης είναι εκπληκτικό”

Ο “αρχιτέκτονας” των επιτυχιών της Εθνικής μας ομάδας πόλο των ανδρών, Θοδωρής Βλάχος, μίλησε στο athleticradio.gr μετά την νικηφόρα αναμέτρηση με την Ολλανδία (16-13) για την δεύτερη μέρα του σπουδαίου διεθνούς Τουρνουά «Samartzidis Cup», που φιλοξενείται με επιτυχία στο Ηράκλειο, στην πισίνα του Ε.Α.Κ.Η.

Η πισίνα του Ε.Α.Κ.Η. (Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου) ήταν κατάμεστη και στο δεύτερο ματς της Εθνικής μας ομάδας Υδατοσφαίρισης, η οποία στο πλαίσιο του «Samartzidis Cup», του τουρνουά που διεξάγεται στη μνήμη του αδικοχαμένου Νώντα Σαμαρτζίδη, επικράτησε χθες (30/7) με 16-13 της Ολλανδίας. Σήμερα (20.00) η Εθνική μας θα παίξει με το Μαυροβούνιο, στην τελευταία μέρα του Τουρνουά με στόχο την πρώτη θέση. 

Μετά το τέλος του αγώνα με τους “Οράνιε” ο προπονητής της Εθνικής μας ομάδας, Θοδωρής Βλάχος, μίλησε στο athleticradio.gr και τον Μανώλη Θέμελη:

“Έγινε ένα ωραίο και συναρπαστικό ματς. Η Ολλανδία ήταν πολύ ανταγωνιστική, καλύτερη μπορώ να πω και από οτι την περιμέναμε. Στα πρώτα δύο οκτάλεπτα ήμασταν καλύτεροι, αλλά μετά στο τρίτο “κολλήσαμε” και κάναμε αβίαστα λάθη.

Στο τέλος σοβαρευτήκαμε, βελτιώσαμε την άμυνά μας και κερδίσαμε (16-13). Μην ξεχνάμε οτι είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας για το Πανευρωπαϊκό του Σπλιτ (27/8-10/9).

Ο Γεννηδουνιάς έχει ένα ιδιαίτερο χάρισμα στο σκοράρισμα και το έδειξε και σήμερα στο καθοριστικό σημείο του αγώνα”.

 

Για τους φιλάθλους που γέμισαν ξανά, όπως και στο ματς της πρεμιέρας με την Γερμανία (15-5), το κολυμβητήριο του Ε.Α.Κ.Η ανέφερε:

“Οι φίλαθλοι της Κρήτης γέμισαν το κολυμβητήριο και τις δύο πρώτες μέρες των αγώνων. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την συμπαράσταση και την αγάπη που μας δείχνει από την πρώτη μέρα του Τουρνουά.

Απολαμβάνουν και απολαμβανάουμε και μεις τους αγώνες. Το κοινό της Κρήτης είναι εκπληκτικό. Τους περιμένουμε και στο σημερινό (31/7) ματς με το Μαυροβούνιο (20.00) να μας ωθήσουν σε μία ακόμα νίκη, κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο”.

 

Για τις υπερσύγχρονες Παράκτιες Αθλητικές Εγκαταστάσεις στον Καρτερό, που επισκέφτηκε η Εθνική 

“Είναι εκπληκτικές. Αξίζουν πολλά μπράβο σε όλους και ειδικά στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη. Έχουν γίνει πολλά αθλητικά έργα σε όλη την χώρα με δικές του προσπάθειες και αυτό μας χαροποιεί.

Η συμβολή του Υφυπουργού είναι πολύτιμη στην πορσπάθειά μας και τον ευχαριστούμε πολύ. Έχει υποσχθεί και μία νέα (κλειστή) πισίνα στο Ηράκλειο, που είναι στα… σκαριά από οτι γνωρίζω και θα βοηθήσει πάρα πολύ το άθλημά μας”.

 

*Οι αγώνες της Εθνικής μας ομάδας στο «Samartzidis Cup» μεταδίδονται ζωντανά από την ΚΟΕ TV, τo κανάλι της ΚΟΕ στο youtube. 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook