Pics | Ξενάγηση Αυγενάκη στις υπερσύγχρονες Παράκτιες Αθλητικές Εγκαταστάσεις σε Ταγαρά και Μπακογιάννη

“Χωρίς τη δική τους συμβολή σε νομοθετικό επιπεδο, δεν θα είχαν ολοκληρωθεί”, τόνισε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Η ανάρτηση από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, αναφέρει:
“Ξενάγηση στον καλό φίλο και συνάδελφο στη κυβέρνηση Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αρμόδιο για θέματα Χωριταξιας και Αστικού Περιβάλλοντος, Νίκο Ταγαρά και στον Γενικό Γραμματέα Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος, Θύμιο Μπακογιάννη, στις υπερσύγχρονες Παράκτιες Αθλητικές Εγκαταστάσεις, οι οποίες χωρίς τη δική τους συμβολή σε νομοθετικό επιπεδο, δεν θα είχαν ολοκληρωθεί.

Ευχαριστώ θερμά για την συμβολή τους στην αδειοδότηση του επίσης σημαντικού έργου του Λίντο (κλειστή πισίνα πόλο, κλειστό προπονητήριο Μπάσκετ/ volley και λοιπές εγκαταστάσεις).

Οι ίδιοι έδειξαν τη χαρά και τον ενθουσιασμό τους, καθώς σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα οι εγκαταστάσεις ήταν έτοιμες και σε πλήρη λειτουργία, φιλοξενώντας πρώτα απ’ όλα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Handball Ανδρών – Γυναικών και Εφήβων – Νεανίδων και μια σειρά άλλων σπουδαίων διοργανώσεων, όπως το EKO Acropolis Rally και την μοναδική έκθεση των κλασικών αυτοκινήτων.

Παρέα μας και ο επίσης καλός φίλος, αντιδήμαρχος Ηρακλείου, Γιάννης Αναστασάκης.”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook