Οι δηλώσεις Bλάχου, Σκουμπάκη, Γούβη και Καβουσανού μετά το Ελλάδα – Μαυροβούνιο

O προπονητής της Εθνικής μας, Θοδωρής Βλάχος και οι διεθνείς μας παίκτες Δημήτρης Σκουμπάκης, Κωνσταντίνος  Γούβης και Βασίλης Καβουσανός μίλησαν για το πετυχημένο “Samartzidis Cup”, που φιλοξενήθηκε στο Ηράκλειο (29-31/7), ενώ εξήραν την υποστήριξη που έτυχαν από τους Κρητικούς φιλάθλους καθ΄όλη την διάρκεια του Τουρνουά. 

Οι δηλώσεις τους αναλυτικά μετά την ήττα από το Μαυροβούνιο (13-10) στα Μέσα της Κρήτης: 

Βλάχος Θοδωρής (προπονητής Εθνικής): 

Έγινε ένα καλό μας, θέλαμε να κερδίσουμε, αλλά το Μαυροβούνιο πήρε την νίκη δίκαια.

Ήταν ένα πολύ δυνατό Τουρνουά. Η Κρητική φιλοξενία ήταν εκπληκτική. Το ξέραμε οτι φημίζεται η Κρήτη για την φιλοξενία της, αλλά με μας το… παράκανε. Μας “σκλαβώσατε”.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ. Το Ευρωπαϊκό πλησιάζει και το γεγονός οτι έρχεται μερικές βδομάδες μετά το Παγκόσμιο αυξάνει τον βαθμό δυσκολίας. Όλοι θα θέλουν να κερδίσουν την Ελλάδα, που πήρε μετάλλιο στο Παγκόσμιο.

Δε θα έλεγα οτι είναι απωθημένο για μας το γεγονός οτι δεν έχουμε πάρει μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Συνεχίζουμε την προετοιμασία  και θέλουμε να πετύχουμε το καλύτερο”.

 

 

Σκουμπάκης Δημήτρης (αμυντικός Εθνικής): 

“Παίζαμε κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα. Δεν καταφέραμε να κερδίσουμε, αλλά συνεχίζουμε την προετοιμασία μας.

Φεύγουμε με τις καλύτερες αναμνήσεις από το Ηράκλειο.  Οι φίλαθλοι και τις τρεις μέρες του Τουρνουά γέμισαν το κολυμβητήριο και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ.

Στόχος μας είναι η διάκριση και στο Ευρωπαϊκό του Σπλιτ, ώστε να δώσουμε μία ακόμα χαρά σε όλους.

Το οτι  έπαιξα κόντρα σε Κρητικό κοινό ξανά είναι ιδιαίτερο για μένα, αφού ξεκίνησα από τον Ν.Ο. Χανίων και η Κρήτη είναι ο τόπος μου”.

 

 Γούβης Κωνσταντίνος (αμυντικός Εθνικής): 

“Η ατμόσφαιρα στο κολυμβητήριο του Ε.Α.Κ.Η ήταν ωραία. Είδαμε γεμάτες κερκίδες και κόσμο που ‘διψάει” για να δει από κοντά όλο υψηλού επιπέδου.

Μας “αγκάλιασε” από την πρώτη στιγμή και ευχαριστηθήκαμε τα ματς.

Χάσαμε από το Μαυροβούνιο, αλλά ελπίζουμε στο επίσημα ματς να είμαστε εμείς οι νικητές. Υπάρχει πίεση στην ομάδα για διάκριση, αλλά έχουμε την ποιότητα να τα καταφέρουμε.

Χάρηκα ιδιαίτερα που αγωνίστηκα στο Ηράκλειο, καθώς  ξεκίνησα από δω την υδατοσφαίριση, στον ΚΟΗ. Εδώ ήταν το πρώτο μου “σπίτι” και δεν το ξεχνάω ποτέ”.

 

Καβουσανός Βασίλης (τερματοφύλακας Εθνικής): 

¨Ήταν μία ξεχωριστή εμπειρία για μένα. Και  μεγάλη τιμή, που είμαι μέλος μία τόσο πετυχημένης ομάδας.

Δουλεύω σκληρά και θέλω να φτάσω όσο πιο ψηλά γίνεται. Το οτι μπήκα στην αποστολή στο ματς με την Ολλανδία ήταν μία συγκινητική και μοναδική στιγμή για μένα.

Η καρδιά μου πάντα είναι στο Ηράκλειο και τον ΟΦΗ. Μακάρι να επιστρέψει σύντομα στην Α1″.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook