Pics | Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volleyball Juniors

“Ακόμα μια σημαντική διοργάνωση ολοκληρώθηκε στις Εθνικες Αθλητικές Παράκτιες Εγκαταστάσεις του Καρτερού, που έχουν εξελιχθεί στο «σπίτι» όλων των αθλημάτων άμμου”, αναφέρει το Ε.Α.Κ.Η!

Η ανάρτηση από το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου αναφέρει:

“Karteros Beach Sports Center – Ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα μπιτς Βολει Κ19

Ακόμα μια σημαντική διοργάνωση ολοκληρώθηκε στις Εθνικες Αθλητικές Παράκτιες Εγκαταστάσεις του Καρτερού, που έχουν εξελιχθεί στο «σπίτι» όλων των αθλημάτων άμμου!

Την Κυριακή (7/8) διεξήχθησαν οι τελικοί ανδρών και γυναικών παρόντος του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης και του Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Κρήτης Γιώργου Πιτσούλη, οι οποίοι έκαναν και τις απονομές.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Κρήτης, Ανδρέας Γιαννόπουλος, πρόσφερε μια φανέλα στον κ. Αυγενάκη αναγνωρίζοντας από την πλευρά του την τεράστια συμβολή του Υφυπουργού στη δημιουργία της Εγκατάστασης.

Στους άνδρες πρωταθλητές στέφθηκαν οι Γιάννης Καρδούλιας και Δημήτρης Καλιόζης, που έκαναν το… νταμπλ στα αναπτυξιακά καθώς κατέχουν και τον τίτλο στο Κ22!

Στις γυναίκες πρώτευσαν οι αδελφές Ελευθερία και Νικολέτα Φανιουδάκη!

Το “Karteros Beach Sports Center” γέμισε από τους λάτρεις του μπιτς βόλεϊ και νεαροί αθλητές και αθλήτριες ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες προσφέροντας θέαμα υψηλού επιπέδου”!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook