«Ντου» των Ολλαδών κατά του Ρομάνο: «Κλέβει ειδήσεις»! (pic)

Είναι ο πιο γνωστός δημοσιογράφος του πλανήτη αυτή τη στιγμή.

Είναι ο πιο γνωστός δημοσιογράφος του πλανήτη αυτή τη στιγμή. Ο «γκουρού» των μεταγραφών. Ο άνθρωπος που ξέρει τις μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων, πριν καν τις… μάθουν εκείνες.

Ο λόγος φυσικά για τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο. Ο Ιταλός δημοσιογράφος φημίζεται για τις πολλές μεταγραφικές του αποκαλύψεις, έχοντας και το δικό του σλόγκαν «Here we go».

Σύμφωνα ωστόσο με τους Ολλανδούς, οι ειδήσεις που αναπαράγει ο Ρομάνο δεν είναι δικές του. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ολλανδική «De Telegraaf», ο Ιταλός δημοσιογράφος «κλέβει» τις ειδήσεις που βάζει, καθώς οι περισσότερες είναι… copy-paste, σύμφωνα πάντα με τους Ολλανδούς.

«Μια μέρα σαν σήμερα. Μπορείτε ήδη να το δείτε: δύο λεπτά μετά τον Μάικ, ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έρχεται με «πολύ αποκλειστικά νέα» για τον Άντονι, ο οποίος δεν συμμετείχε στην προπόνηση στον Άγιαξ. Τότε ολόκληρη η Ευρώπη σκέφτεται: ουάου, είναι στην κορυφή. Αλλά απλώς κλέβει όλες τις ειδήσεις από κάθε δημοσιογράφο από κάθε χώρα.

Κλέβει επίσης τις ειδήσεις από τον Μάικ Φέργουεϊ. Αλλά δεν πειράζει, επιτρέπεται», προσθέτει ο Φαν ντερ Κράαν. «Μόνο αυτού του είδους οι άντρες συμπεριφέρονται σαν να έχουν τις επαφές και το δίκτυο παντού, αλλά τελικά: copy-paste», αναφέρεται στο δημοσίευμα.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook