Kάλεσμα της ΕΠΣΗ στους φιλάθλους να βρεθούν και αύριο (31/10) στο πλευρό της Εθνική γυναικών!

Σήμερα (30/10, 16.40)  στο “Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο” θα πραγματοποιηθεί Media day της Εθνικής Γυναικών ενόψει του αγώνα με την Ουκρανία (“Θ. Βαρδινογιάννης, 31/10, 17:00 με ελεύθερη είσοδο για τους φιλάθλους) με δηλώσεις του προπονητή και της Βεατρίκης Σαρρή.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ αναφέρει:

“Η Εθνική Γυναικών μας χάρισε το περασμένο Σάββατο μοναδικές στιγμές!

Το “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης” ντύθησε στα γαλανόλευκα και όλοι όσοι βρεθήκαμε στο γήπεδο, πανηγυρίσαμε μια μεγάλη νίκη του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Χαρήκαμε για την νίκη της Ελλάδας, χειροκροτήσαμε την Εθνική Ουκρανίας, ζήσαμε μια ποδοσφαιρική γιορτή.

Την Τρίτη στις 17:00 Ελλάδα και Ουκρανία τίθενται και πάλι αντιμέτωπες για το UEFA Women’s Nations League την προσεχή Τρίτη 31 Οκτωβρίου στο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης”, στον δεύτερο αγώνα τους στο Ηράκλειο.

Καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο του Ηρακλείου και της Κρήτης, τις ομάδες, τους ποδοσφαιριστές, τα παιδιά των Ακαδημιών, όλες τις οικογένειες να δώσουν το παρών στο γήπεδο και να στείλουμε και πάλι ένα δυνατό μήνυμα ότι το ποδόσφαιρο είναι γιορτή, υποστηρίζοντας την Εθνική μας ομάδα”!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook