Με την… αύρα του “Θ. Βαρδινογιάννης” για την νέα νίκη!

Η Εθνική γυναικών παίζει ξανά σήμερα (17.00) με την Ουκρανία στο Ηράκλειο για την τέταρτη αγωνιστική του UEFA Nations League και θέλει να κάνει το… νταμπλ στις νίκες μετά την επικράτηση της περασμένης Παρασκευής (27/10, 2-1) έχοντας ξανά την… ώθηση από τους κρητικούς φιλάθλους!

Σήμερα (31/10) στις 17.00 είναι το δεύτερο ραντεβού της Εθνικής γυναικών με την Ουκρανία, η οποία θα είναι τυπικά γηπεδούχος, στο “Θ. Βαρδινογιάννης” για την τέταρτη αγωνιστική του UEFA Nations League,  με στόχο να γίνει το “2 στα 2”, μετά τον… θρίαμβο της περασμένης Παρασκευής (27/10, 2-1)!

Η είσοδος για τους φιλάθλους θα είναι και πάλι ελεύθερη.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ αναφέρει:

“Η Εθνική Γυναικών μας χάρισε την περασμένη Παρασκευή μοναδικές στιγμές! Το “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης” ντύθηκε στα γαλανόλευκα και όλοι όσοι βρεθήκαμε στο γήπεδο, πανηγυρίσαμε μια μεγάλη νίκη του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Χαρήκαμε για την νίκη της Ελλάδας, χειροκροτήσαμε την Εθνική Ουκρανίας, ζήσαμε μια ποδοσφαιρική γιορτή.

Την Τρίτη 31 Οκτωβρίου, στις 17:00, Ελλάδα και Ουκρανία τίθενται και πάλι αντιμέτωπες για το UEFA Women’s Nations League στο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης”, στον δεύτερο αγώνα τους στο Ηράκλειο.

Καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο του Ηρακλείου και της Κρήτης, τις ομάδες, τους ποδοσφαιριστές, τα παιδιά των Ακαδημιών, όλες τις οικογένειες να δώσουν το παρών στο γήπεδο και να στείλουμε και πάλι ένα δυνατό μήνυμα ότι το ποδόσφαιρο είναι γιορτή, υποστηρίζοντας την Εθνική μας ομάδα”!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook