Σπυριδωνίδου και Γεωργίου: «Eυχαριστούμε τον κόσμο της Κρήτης»

H Αναστασία Σπυριδωνίδου και η Τατιάνα Γεωργίου μετά την ήττα της Εθνικής Γυναικών με 1-0 από την Ουκρανία για το UEFA Women Nations League, εστίασαν στον κόσμο της Κρήτης για την αμέριστη στήριξή του.

Ιδιαίτερα στεναχωρημένες που δεν ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα, παρά την καλή εμφάνιση, δήλωσαν η Αναστασία Σπυριδωνίδου και η Τατιάνα Γεωργίου μετά την ήττα της Εθνικής Γυναικών με 1-0 από την Ουκρανία για το UEFA Women’s Nations League.

Εστίασαν, ωστόσο, στον κόσμο της Κρήτης για την αμέριστη στήριξή του και υπογράμμισαν ότι άξιζαν και από το παιχνίδι κάτι καλύτερο.

Η Αναστασία Σπυριδωνίδου είπε συγκεκριμένα:

«Ήμασταν ανταγωνιστικές και σε αυτό το παιχνίδι όπως και στο προηγούμενο και πιστεύω ότι αξίζαμε κάτι περισσότερο. Όπως και να ’χει εμείς νοιώθουμε νικήτριες και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια στα παιχνίδια που απομένουν ώστε να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους την τρίτη θέση και την παραμονή στη League B. Οφείλουμε ένα βαθύ ευχαριστώ στον κόσμο του Ηρακλείου για τη στήριξη και την αγάπη που εισπράξαμε».

Από την πλευρά της, η Τατιάνα Γεωργίου σημείωσε:

«Δεχθήκαμε ένα γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα καθώς ήμασταν καλύτερες μέχρι εκείνο το σημείο. Και στη συνέχεια όμως προσπαθήσαμε και αξίζαμε τουλάχιστον την ισοπαλία. Η προσπάθεια ωστόσο συνεχίζεται, θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις στα ματς που απομένουν. Οι φίλαθλοι στην Κρήτη ήταν υπέροχοι και τους ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξη».

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook